304. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΕΚ (19:30)

11:56 10/12/2012 - Πηγή: TNSite
* Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της αγωνιστικής: Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 1-0, Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-2, Πλατανιάς – Βέροια 0-0, ΞάνθηΠανιώνιος 4-0, Αστέρας Τρίπολης –
Άρης 1-1, ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός 2-2.

Γήπεδο: «ΔΑΚ Κομοτηνής»
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης
Προϊστορία: 0-1-2

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (12ος): Με την αναμέτρηση της Κομοτηνής ολοκληρώνεται σήμερα η 14η αγωνιστική για τη φετινή Σούπερ Λιγκ. Ο Πανθρακικός υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι με φόντο τη σωτηρία. Οι γηπεδούχοι καταφέρνουν και παραμένουν αήττητοι στις τελευταίες 4 αγωνιστικές (2 νίκες, 2 ισοπαλίες), ενώ έχει μεσολαβήσει και η νίκη στο Κύπελλο επί της Νίκης Βόλου (2-0). Βρίσκονται στη 12η θέση με 14 βαθμούς, ενώ σε περίπτωση σημερινού «τρίποντου» κάνουν «άλμα» τριών θέσεων.

Προηγούμενο ματς: Την περασμένη Κυριακή ο Πανθρακικός έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από το Ηράκλειο, κόντρα στον ΟΦΗ. Προηγήθηκε με το γκολ-πέναλτι του Βαϊρουά στο 53ο λεπτό και ισοφαρίστηκε στο 90’.

Στατιστικό: Το 1-1 της Κρήτης έβαλε... τέλος σε 4 σερί NG.

Απουσίες (6): Τεράστιο το πρόβλημα στην άμυνα, κυρίως στο δεξί άκρο της, με τραυματίες τους Μιχαλόπουλο (ΜΕ 2/0), Μακρυδημήτρη (ΑΜ 8/0), Μελίσση (ΑΜ 4/0), Στάθη (ΑΜ 4/0), Σκλιοπίδη (ΑΜ 10/0) και Κασελάν (ΜΕ 6/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Κουτσόπουλος – Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Βιγιαρέχο – Μουνάφο, Λαδάκης – Βαϊρουά, Λουσέρο, Μπαϊκαρά – Παπαδόπουλος.

ΑΕΚ (16η): Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει από το... πρώτο δευτερόλεπτο το νικηφόρο αποτέλεσμα, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο βαθμολογικό «πάτο» με 11 βαθμούς. Σε περίπτωση «διπλού» η «ένωση» φτάνει τους Πανθρακικό και ΟΦΗ στους 14 βαθμούς και βγαίνει από τη «ζώνη του υποβιβασμού». Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να πανηγυρίσει δύο νίκες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, με τον Έβαλντ Λίνεν να έχει μετατρέψει σε «προσωπικό στοίχημα» τη διατήρηση της πολύπαθης ομάδας στη «μεγάλη» κατηγορία.

Προηγούμενο ματς: Νίκη-οξυγόνο για την ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, την περασμένη Δευτέρα. Ο Ταξιάρχης Φούντας την έβαλε μπροστά μόλις στο 2ο λεπτό, οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν στο 26’, όμως το γκολ του Σταματή στο 82’ της χάρισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Στατιστικό: Το 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα «πήρε τη σκυτάλη» από 6 σερί NG.

Απουσίες (2): Τιμωρημένος ο Βαλεντίνος Βλάχος (ΜΕ 8/0), τραυματίας ο Λαγός (ΑΜ 10/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Κωνσταντόπουλος – Κοτσαρίδης, Κοντοές, Κουτρουμπής, Αρκούδας – Φέτσης, Κορδέρο – Φουρτάδο, Γκερέιρο, Φούντας - Παυλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα