308. ΚΟΛΩΝΙΑ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ (21:15)

12:06 10/12/2012 - Πηγή: TNSite

* Α΄ γύρος: Μπράουνσβαϊγκ-Κολωνία 1-0

* Μόλις μία νίκη έχει η Μπράουνσβαϊγκ στα 13 τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας. Πριν από αυτή του πρώτου γύρου, είχαν περάσει 32 χρόνια για να ξανακερδίσει!

Γήπεδο: «RheinEnergieStadion»
Προϊστορία: 20-1-0

ΚΟΛΩΝΙΑ (10η): Εμφανώς βελτιωμένοι και με καλή ψυχολογία το τελευταίο διάστημα οι «τράγοι», που προέρχονται από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων. Μεγάλο τους όπλο σε αυτό το διάστημα δεν είναι άλλο από την οπισθοφυλακή τους, έχοντας άλλωστε δεχτεί και μόλις δύο γκολ,

ήτοι έριξαν τον μ.ο. του παθητικού τους τουλάχιστον κατά 50%. Την τρίτη νίκη της παράλληλα πανηγύρισε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η Κολωνία, υποδεχόμενη την Ίνγκολσταντ και σε συνδυασμό με την ήττα της Καϊζερσλάουτερν, πλησίασε στους 8 βαθμούς τις θέσεις ανόδου. Η νέα ήττα μάλιστα της Λάουτερν την Παρασκευή, της δίνει την ευκαιρία σήμερα να μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά, αν και βέβαια το έργο της είναι πολύ δύσκολο. Να σημειώσουμε από εκεί και πέρα ότι στην έδρα της ηττήθηκε μόλις στο ένα από τα εννιά ματς που έδωσε.

Προηγούμενο ματς: Μόνο εύκολα δεν ήρθε πάντως το τρίποντο επί της Ίνγκολσταντ (1-0). Ο Ουγιάι ήταν αυτός που στο φινάλε του πρώτου μέρους πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, αλλά τόσο πριν, όσο και μετά το γκολ, υπήρξαν στιγμές που κινδύνεψε η εστία της.

Στατιστικό: Πέντε Under 2,5 μετράει η Κολωνία στα έξι τελευταία της ματς.

Απουσίες (1): Πλήγμα για σήμερα η απουσία του εξτρέμ Τσιχί (14/4).


* G/G έληξαν τα δέκα από τα δώδεκα τελευταία τους ματς.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ (1η): Η... απαράμιλλη αποτελεσματικότητά της ήταν αυτή που της χάρισε ακόμα ένα τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα και την διατήρησε στο +4 από την κορυφή. Το διπλό βέβαια της Χέρτα στην Πάντερμπορν, μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στον ένα μόλις βαθμό και ως εκ τούτου περιθώρια για γκέλα δεν υπάρχουν. Βέβαια μόνο ως τέτοια δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το να χάνεις βαθμούς στην έδρα της Κολωνίας, όπου παράλληλα έχει και μία πάρα πολύ άσχημη παράδοση. Είναι δεδομένο ωστόσο ότι πρόκειται για μία πιο δεμένη ομάδα και με τη μεστή εμφάνιση που έκανε στην Φρανκφούστη, έφυγε με μεγάλο διπλό επί της δυνατής ΦΣΒ. Να συμπληρώσουμε πάντως ότι μακριά από το γήπεδό της έχει μόνο δύο νίκες στα έξι τελευταία που έδωσε. Επιστροφή για τον εξτρέμ Ντογκάν (14/1), ενώ εξέτισε την τιμωρία του ο μπακ Κέσελ (4/0).

Προηγούμενο ματς: Το πολύ καλό πρώτο ημίχρονό της ήταν αυτό που της έδωσε τη νίκη στη Φρανκφούρτη, κόντρα στη ΦΣΒ (1-2). Ο Κρούκε την έβαλε μπροστά στο σκορ μόλις στο 12', ενώ στο 33' ο Αντεμί διπλασίασε τα τέρματά της. Έχασε μέτρα στην επανάληψη, αλλά η αντίπαλός της δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από το να μειώσει τρία λεπτά πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Στατιστικό: Η Μπράουνσβαϊγκ σκόραρε και στα εννιά τελευταία της πρώτα ημίχρονα.

Απουσίες (2): Δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ο στόπερ Κορέια (11/0) και ο μέσος Κρατς (9/0).

Keywords
Τυχαία Θέματα