309. ΚΛΕΡΜΟΝ - ΝΑΝΤ (21:45)

12:06 10/12/2012 - Πηγή: TNSite
* Απόλυτη ισορροπία στα οχτώ τελευταία τους ματς ανεξαρτήτως έδρας από το 2007 (3-2-3).

* Σε γνώριμα εδάφη ο τεχνικός της Ναντ, Ζακαριάν που τα τρία προηγούμενα χρόνια καθόταν στον πάγκο της Κλερμόν.

Γήπεδο: «Stade Gabriel Montpied»
Προϊστορία: 3-1-0

ΚΛΕΡΜΟΝ (12η): Συνεχίζοντας την πολύ καλή εκτός έδρας παρουσίας της, όπου έχει ηττηθεί μόνο στα δύο από τα οχτώ ματς που έδωσε, έφυγε με σημαντικό διπλό από τη νεοφώτιστη Γκαζελέκ. Ήταν μάλιστα το δεύτερο διαδοχικό της, αλλά και τρίτο στα τέσσερα τελευταία της ματς,

τη στιγμή όμως που εντελώς αντίθετα είναι τα πράγματα εντός «Gabriel Montpied». Μόλις μία νίκη έχει πανηγυρίσει η ομάδα του Μπρουάρ στις έξι τελευταίες της εντός έδρας αναμετρήσεις, όπου και μετράει δύο σερί ήττες. Με εννιά βαθμούς να τη χωρίζουν από την προνομιούχο τριάδα αλά και μόλις τρεις από τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες στο γήπεδό της.

Προηγούμενο ματς: Πολύτιμο τρίποντο πήρε η Κλερμόν στην Κορσική επί της Γκαζελέκ (0-1), το οποίο πάντως δεν ήρθε κι εύκολα. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ήταν ο Αρμάντ στο 68', σε ένα αρκετά μέτριο γενικά ματς, το οποίο και διεξήχθη μία ημέρα αργότερα από το προγραμματισμένο, λόγω της καταρρακτώδους βροχής.

Στατιστικό: Μόλις τα δύο από τα επτά τελευταία γκολ που δέχτηκε ήταν σε πρώτο ημίχρονο. Παράλληλα μόνο στο ένα από τα έξι πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της, πέτυχε περισσότερα του ενός γκολ.

Απουσίες (2): Εδώ και καιρό λείπουν ο στράικερ Ριβιέρ (5/1) και ο στόπερ Σαλζ (5/0).

ΝΑΝΤ (2η): «Γκρεμίστηκαν» από την κορυφή της Ligue 2 τα «καναρίνια», αφού την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στην ξέφρενη πορεία τους, έχοντας την δεύτερη βαθμολογική τους απώλεια στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Βέβαια η άμυνά της Ναντ έσπαγε... κόκαλα για ακόμα μία φορά και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ σε αυτό το διάστημα. Βέβαια μία εντός έδρας ισοπαλία με τη νεοφώτιστη Νιορ, που μάλιστα ήταν και η δεύτερη διαδοχική στο γήπεδό της, μόνο ικανοποιημένη δεν μπορεί να την αφήνει, ενώ να σημειώσουμε πως σκόραρε και στις έξι τελευταίες της εξόδους, στις μισές εξ αυτών από δύο γκολ. Επιστροφή για τους εξτρέμ Γκακπέ (8/2) και Πανκράτ (8/1).

Προηγούμενο ματς: Η άμυνα από μόνη της δεν ήταν ικανή για να της φέρει και τους βαθμούς της νίκης αυτή τη φορά, κολλώντας στο μηδέν υποδεχόμενη τη Νιορ (0-0). Μπορεί να μην κινδύνευσε η εστία της, όμως και η ίδια δυσκολεύτηκε πολύ για να φτάσει στα αντίπαλα καρέ, αρκούμενη τελικά στην ισοπαλία.

Στατιστικό: Έξι σερί Under 2,5 μετράει η Ναντ.

Απουσίες (1): Μοναδικό αλλά σημαντικό πρόβλημα ο εξαιρετικά πολύτιμος στράικερ Τζόρτζεβιτς (16/3) που είναι τιμωρημένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα