Σύσκεψη του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο στο Μαξίμου

Κρίσιμες είναι οι ημέρες που διανύουμε για την εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν στην οικονομία της χώρας μας και στην επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους και δανειστές μας, η οποία είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσει η χώρα μας να ξεφύγει από τον κύκλο ύφεσης στον οποίο έχει μπει καθώς αγνοείται η λέξη ρευστότητα στην ελληνική αγορά.

Για όλα τα θέματα που αφορούν στις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων για το ξεμπλοκάρισμα της χρηματοδότησης της χώρας μας και της επανόδου της ρευστότητας σε κανονικά επίπεδα, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη

των μελών του οικονομικού επιτελείου υπό τον πρωθυπουργό.

Στην σύσκεψη συμμετέχουν εκτός από τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιαννης Δραγασάκης και οι υπουργός Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.

Στην σύσκεψη αυτή αναμένεται να παρθούν αποφάσεις, αφού πρώτα τεθούν υπόψη του πρωθυπουργού οι εξελίξεις που τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, μετά και τις σημερινές τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Όλοι στην κυβέρνηση γνωρίζουν ότι η χώρα δεν αντέχει άλλο την έλλειψη ρευστότητας και την αβεβαιότητα που κυριαρχεί στην πραγματική αγορά εξαιτίας των διαπραγματεύσεων που έχουν τραβήξει περισσότερο απ΄ ότι υπολόγιζαν όλοι. Η επίτευξη πλέον μιας λύσης είναι το ζητούμενο και αυτήν καλούνται να αποφασίσουν ο πρωθυπουργός και οι υπεύθυνοι των οικονομικών της χώρας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα