Στον πάγκο της Μπάρτσα ο Μπαρτζώκας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν και η Μπαρτσελόνα βρήκαν τη χρυσή τομή για την αποδέσμευση του Γιώργου Μπαρτζώκα από την πρώτη κι έτσι ο Έλληνας τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο των μπλαουγκράνα από τη νέα σεζόν. Οι ιθύνοντες της ρωσικής ομάδας δεν ενεργοποίησαν τη ρήτρα του ενός εκατομμυρίου ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού προκειμένου να μην σταθούν εμπόδιο στην καριέρα του και δέχτηκαν

να πάει στην Μπαρτσελόνα αντί ενός μικρότερου ποσού.

Μέσα στην ημέρα ο Γ. Μπαρτζώκας αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της Μπάρτσα στη Βαρκελώνη, ενώ στη συνέχεια θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση από τον καταλανικό σύλλογο.

Πρώτη επιλογή

Η διακοπή της συνεργασίας με τον Τσάβι Πασκουάλ είχε αποφασιστεί πριν από την ολοκλήρωση της περιόδου και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελούσε την πρώτη επιλογή της Μπαρτσελόνα, η οποία μάλιστα του είχε κάνει μία πρώτη πρόταση κατά τη διάρκεια του Final 4 της Euroleague.

Πάντως, μέχρι να καταλήξει στον Μπαρτζώκα η Μπαρτσελόνα είχε επαφές τόσο με τον προπονητή της εθνικής Ελλάδος Φώτη Κατσικάρη όσο και με τον Αντρέα Τρινκέρι. Στο τραπέζι είχε πέσει άλλωστε και το όνομα του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο νέος τεχνικός διευθυντής των Καταλανών Ροντρίγκο Ντε Λα Φουέντε, τελικά αποφάσισε να επιλέξει τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στη νέα σεζόν και εκ του αποτελέσματος θα φανεί αν η επιλογή του αυτή ήταν σωστή ή λάθος.

Το άρθρο Στον πάγκο της Μπάρτσα ο Μπαρτζώκας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα