Άκης Τρέντσιος: «…και αδειοδότηση και επενδυτής»

15:26 8/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Καθησυχαστικός για τα δύο σοβαρά ζητήματα που προέκυψαν στον Πανσερραϊκό ήταν σε συνέντευξη του στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών ο νομικός εκπρόσωπος των «λιονταριών» Άκης Τρέντσιος.

Για το θέμα της μη αδειοδότησης σε πρώτο βαθμό της ομάδα ο κ. Τρέντσιος είπε: « Είναι καθαρά τυπικό το ζήτημα, για να ξέρει κι ο κόσμος, αν και υπάρχει κανονισμός από την ΕΠΟ που δεν μας επιτρέπει να δημοσιοποιήσουμε τους λόγους, υπάρχει ένα θέμα με το γηπεδικό, για την

κυριότητα του γηπέδου που εμείς το εκμισθώσαμε και είμαστε τυπικοί στις υποχρεώσεις μας. Από το πρωί ασχολούμαστε με αυτό το θέμα με κ. Κουρτίδη και θα το επιλύσουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, όπως επίσης και κάποια χρηματοοικονομικά τα οποία έχουν διευθετηθεί. Είναι πάρα πολύ άσχημο για μια ΠΑΕ όπως η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, η οποία αυτή τη στιγμή, όσον αφορά τις υποχρεώσεις της προς τους προμηθευτές της είναι πεντακάθαρη, και πληρώνει πάντα στην ώρα της, είναι μια ομάδα που όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνιστούν σε αυτήν, είναι πολύ άσχημο να μην αδειοδοτείται μια τέτοια ομάδα για καθαρά τυπικούς λόγους και να μπαίνει στην ίδια μοίρα με ομάδες που χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα