Προπηλακισμός Σαμαρά στις Σέρρες – Για «στημένη προβοκάτσια» κάνει λόγο η ΝΔ

Λεκτική επίθεση σε βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τέως πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σημειώθηκε σε χωριό των Σερρών απόψε το απόγευμα, Πέμπτης, με τη ΝΔ να κάνει λόγο για στημένη προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, ομάδα αγροτών εξέφρασε δυσαρέσκεια για την πολιτική που ακολούθησε

όταν ήταν πρωθυπουργός. Τελικά, η αστυνομία επενέβη και προχώρησε σε δύο προσαγωγές.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο παράγοντα του κόμματος, ο πρόεδρος της ΝΔ δέχθηκε επίθεση με ύβρεις από δύο άτομα. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Αστυνομία απομάκρυνε τους δύο ανθρώπους και τους οδήγησε στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη Συγγρού, ο κ. Σαμαράς και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης επικοινώνησαν με τον αστυνομικό διευθυντή και ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν τη δίωξή τους. Έτσι, το περιστατικό δεν καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων, ούτε ως προσαγωγή.

Ωστόσο, από τη Νέα Δημοκρατία καταγγέλλουν ότι αν και τα δύο αυτά άτομα ήταν ελεύθερα να αποχωρήσουν, παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα επί μισάωρο. Ακόμη υποστηρίζουν ότι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και με μια δικηγόρο, η οποια ηταν υποψήφια του κυβερνώντος κομματος. Τα δύο αυτά πρόσωπα προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα και έφυγαν λίγο μετά, μαζί με τους ανθρώπους που είχαν εξυβρίσει τον πρόεδρο της ΝΔ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα