Πότε να την «κάνεις με ελαφρά» από τη σχέση σου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, έλεγαν και δεν εννοούσαν μόνο τον ήλιο στον ουρανό. Κάθε σχέση που συνάπτουμε με άλλους ανθρώπους, δίνει από την αρχή σημάδια για την πορεία της. Εμείς δεν τα καταλαβαίνουμε ή εθελοτυφλούμε γιατί φοβόμαστε τη μοναξιά ή δεν θέλουμε να βάλουμε τέλος στη σχέση.

Το μόνο όμως που πετυχαίνουμε αν οι οιωνοί δεν είναι καλοί, είναι να διογκώνουμε μία κατάσταση που στο τέλος θα τελειώσει με πολύ δυσάρεστο τρόπο. Παρακάτω, θα διαβάσουμε τα σημάδια που μας «φωνάζουν» πως αν δεν συμμορφωθούμε, το τέλος είναι δεδομένο.

Δεν

ακούμε τον άλλον

Τη στιγμή που μιλάει, ο θυμός μας έχει καταβάλει και στην καλύτερη περίπτωση περιμένουμε πότε θα τελειώσει τη φράση του ο άλλος για να αντιδράσουμε.

Έχουμε πάντα δίκιο

Δεν παραδεχόμαστε με τίποτα ότι ο άλλος μπορεί να έχει δίκιο και εμείς να έχουμε την ευθύνη για ό,τι συνέβη.

Δεν υποχωρούμε

Αν δεν περάσει το δικό μας, θα ξεσπάσει καυγάς και θα κατηγορήσουμε τον σύντροφο μας πως δεν ενδιαφέρεται αρκετά.

Κάνουμε τα πάντα καλύτερα από αυτόν

Η ζωή μας, η καριέρα, οι επιλογές μας, είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από του άλλου. Για την ακρίβεια, έτσι το παρουσιάζουμε εμείς.

Του χρεώνουμε τα πάντα

Φταίει για όλα. Για τα προβλήματα της σχέσης μας αλλά και για όσα συμβαίνουν στη ζωή του. Θα κατηγορήσουμε εύκολα τον άλλον για λάθος χειρισμό των περιστάσεων.

Φταίει που είμαστε μαζί του

«Χαράμισα τα νιάτα μου» , λέμε ξανά και ξανά προσάπτοντας στον σύντροφο μας την αποτυχία μας να έχουμε μια όμορφη σχέση.

Και κάπως έτσι, κυλούν οι μέρες. Ο χωρισμός είναι πολύ δύσκολη απόφαση όταν υπάρχουν συναισθήματα και για να καταλήξουμε εκεί πρέπει να έχουμε εξαντλήσει κάθε προσπάθεια. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα, από μία σχέση που μας προσφέρει αγάπη και γαλήνη. Ας παλέψουμε γι΄ αυτό.

Το άρθρο Πότε να την «κάνεις με ελαφρά» από τη σχέση σου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα