Οι αναφορές των ξένων ΜΜΕ στη σύλληψη Μαζιώτη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εκτεταμένες ήταν οι ανταποκρίσεις των ξένων ΜΜΕ από την Αθήνα σχετικά με τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη και τον τρόπο που αυτή έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

Το Reutersμε τίτλο “Ανταλλαγή πυρών στο κέντρο της Αθήνας,

καθώς η αστυνομία συλλαμβάνει καταζητούμενο αντάρτη” αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο έγινε η συμπλοκή με τους αστυνομικούς και τελικά η σύλληψη του Μαζιώτη.

Η εφημερίδα NewYorkTimes γράφει ότι “Συνελήφθη ο πλέον καταζητούμενος τρομοκράτης της Ελλάδας, ο οποίος αυτοαποκαλείται ηγέτης της αριστερής επαναστατικής οργάνωσης “Επαναστατικός Αγώνας”. Αναφέρει την εξέλιξη των γεγονότων και τον ελαφρύ από την Γερμανία και την Αυστραλία.

“Έλληνας τρομοκράτης συνελήφθη σε ανταλλαγή πυρών στην Αθήνα” είναι ο τίτλος του Guardian, και στο ρεπορτάζ γράφει ότι συνελήφθη ένας από τους πλέον καταζητούμενους στην Ελλάδα.

“Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας», είναι ο τίτλος της βρετανικής Daily Mail. Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα αναφέρει ότι, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στο Μοναστηράκι, η ελληνική αστυνομία συνέλαβε τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη, ενώ προσθέτει ότι από την επιχείρηση τραυματίστηκαν ο ίδιος και άλλα τρία άτομα, ένας αστυνομικός και δύο τουρίστες.

Πολλές αναφορές έχουν γίνει επίσης με εικόνες από την Αθήνα στα μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα CNN, BBC κ.α.

Το άρθρο Οι αναφορές των ξένων ΜΜΕ στη σύλληψη Μαζιώτη εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα