Μίσος ! Ήθελε να σκοτώσει νέους ο 18χρονος μακελάρης του Μονάχου (φώτο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όσο περνούν οι ώρες από την δολοφονική επίθεση του 18χρονου στο Μόναχο τόσο έρχονται στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές τόσο του χαρακτήρα του και της ψυχοσύνθεσης του όσο και της ίδιας της επίθεσης.

Με αργούς ρυθμούς, εμφανίζονται οι πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων του 18χρονου δολοφόνου. Είναι όλα τους παιδιά από 13-21 ετών, ενώ ανάμεσα στα θύματα υπάρχει και μια γυναίκα 45 ετών. Τρία θύματα είναι γυναίκες , ενώ έξι άνδρες.

Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί μόνο τρία από τα συνολικά εννέα θύματα του μακελειού. Είναι οι Dijamant Zabergja, Armela

Segashi και Sabina Sulaj.

Το πρώτο θύμα που αναγνωρίστηκε το Σάββατο ήταν ο Zabergja Dijamant, ένας 21χρονος άνδρας με καταγωγή από το Κόσοβο. Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο πατέρας του εθεάθη να αφήνει λουλούδια στο σημείο που ¨έφυγε¨ο γιος του.

Παράλληλα σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα το πρωί από την αστυνομία, επτά από τα εννέα θύματα είναι έφηβοι, ενώ η ηλικία όλων των θυμάτων είναι από 13-45 ετών. Η εθνικότητά τους, είναι ένας Έλληνας , τρεις Κοσοβάροι, τρεις Τούρκοι, των οποίων τα ονόματα γνωστοποίησε το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών. Πρόκειται για τους Sevda Dag, Can Leyla και Selcuk Kilic.

Ο Πατέρας του Zabergja Dijamant

O 21χρονος Dijamant Zabergja

Η Armela Segashi

H Sabina Sumaj

Ο 18χρονος Gulliano Kollmann

Ο 15χρονος Can Leyla

Το άρθρο Μίσος ! Ήθελε να σκοτώσει νέους ο 18χρονος μακελάρης του Μονάχου (φώτο) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα