Μόναχο: Ο νεαρός Έλληνας σκοτώθηκε σώζοντας την αδερφή του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Έλληνας έφηβος με καταγωγή από από χωριό Άρατος της Ροδόπης, που δολοφονήθηκε στην πρόσφατη τυφλή επίθεση θανάτου , στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου Olympia, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχασε την ζωή του, προσπαθώντας να σώζει την αδερφή του.

Οι τελευταίες στιγμές του νεαρού Έλληνα

Ο Χουσείν Νταϊτσίκ που καταγόταν από την Θράκη που και ζούσε μόνιμα με την οικογένειά του στο Μόναχο, βρέθηκε μαζί με την αδερφή του την μοιραία ημέρα στο

εμπορικό κέντρο του Μονάχου Olympia, εκεί που ο 18χρονος Ιρανό-Γερμανός ένοπλος σκόρπισε τον θάνατο , ως πράξη εκδίκησης για το μπούλινγκ που είχε υποστεί κατά την εφηβεία του.

Ο 18χρονος ψυχικά διαταραγμένος δράστης, εμφανίστηκε στο εμπορικό κέντρο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως προς το πλήθος. Τότε σύμφωνα με την Telegraph η οποία μεταφέρει μαρτυρία ανεξάρτητου δημοσιογράφου, ο νεαρός Έλληνας στην προσπάθειά του να σώσει την αδερφή του, την έσπρωξε ώστε να αποφύγει τις σφαίρες του 18χρονου δολοφόνου, με αποτέλεσμα να τις δεχθεί ο ίδιος, και να πέσει νεκρός.

Ο θάνατος του νεαρού Έλληνα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως, ήταν αβάσταχτο χτύπημα για τον πατέρα του, που μόλις έμαθε το τραγικό γεγονός υπέστη καρδιακή προσβολή και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός από την Θράκη είχε πάει στο εμπορικό κέντρο για τα τελευταία ψώνια πριν αναχωρήσει με την οικογένεια του για διακοπές στην Ελλάδα.

Το άρθρο Μόναχο: Ο νεαρός Έλληνας σκοτώθηκε σώζοντας την αδερφή του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα