Α. Φλαμπουράρης : Τουλάχιστον «ο κόσμος δεν ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε συνέντευξή του ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της χώρας, στο έργο της κυβέρνησης μέχρι τώρα, όπως και στην ψήφιση του εκλογικού νόμου και τις πιθανές συνεργασίες με άλλα κόμματα.

Βοηθήσαμε ώστε ο κόσμος να μη ψάχνει στα σκουπίδια

Σε ότι αφορά στην οικονομική κατάσταση της χώρας και των Ελλήνων πολιτών, υποστήριξε πως παρά τις δυσκολίες η κυβέρνηση έχει κάνει σημαντικό έργο, παρά το ότι » ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος, βοηθήσαμε ώστε να έχει τα στοιχειώδη και

να μην ψάχνει στα σκουπίδια».

Παράλληλα αναφερόμενος στις επιδιώξεις της κυβέρνησης στο οικονομικό πεδίο, τόνισε πως βασικός στόχος είναι η χώρα να βγει στις αγορές μετά το 2017, με την ανάκαμψη της οικονομίας να συνοδεύεται με την ανάλογη μείωση και της φορολογίας.

Σε ότι αφορά στο ζήτημα των εκλογών ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές, ενώ δεν απέκλεισε πιθανή συνεργασία τόσο με την ΔΗΜΑΡ όσο και με την Ένωση Κεντρώων. Αναφέρθηκε και στο ζήτημα του εκλογικού νόμου όπου υποστήριξε πως ήταν γνωστό στην κυβέρνηση πως δεν θα μπορούσε να συγκεντρώσει τις απαραίτητες 200 ψήφους, ωστόσο όπως τόνισε «η απλή αναλογική είναι νόμος του κράτους και θα εφαρμοστεί στις μεθεπόμενες εκλογές». Αυτό είναι ένα γεγονός που «κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει», κατέληξε.

Το άρθρο Α. Φλαμπουράρης : Τουλάχιστον «ο κόσμος δεν ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα