Κουβέλης: «Εμείς δεν χαϊδεύουμε αυτιά»

Στην δήλωση πως η ΔΗΜΑΡ δεν αντιμετωπίζει με ψηφοθηρική λογική τα αιτήματα των αγροτών, προέβη ο πρόεδρός της, Φωτής Κουβέλης, από το βήμα της Βουλής. «Η ΔΗΜΑΡ υποστηρίζει ότι πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα προσαρμογής της χώρας, τροποποιήσεις μέτρων που δεν αποδίδουν και συμπληρώσεις με νέα μέτρα, με σκοπό

να ενισχυθεί η πραγματική οικονομία και να λειτουργήσουν αναπτυξιακές διαδικασίες. Το ίδιο λέμε και για τα αγροτικά θέματα», υπογράμμισε ο κ. Κουβέλης, συμπληρώνοντας πως στήριξε τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης τονίζοντας ότι επιχείρησαν να αντιμετωπίσουν τα οξυμμένα προβλήματα των αγροτών στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας.

«Μας βρίσκει αντίθετους η πολιτική που περιγράφει ένα πλήρες αδιέξοδο και ένα καταστροφικό μέλλον. Ναι υπάρχουν προβλήματα αλλά η πολιτική δεν μπορεί να οικοδομείται στην εκμετάλλευση τους προς ίδιο όφελος», υπογράμμισε ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε: «Έτσι αντιμετωπίζουμε εμείς τα αιτήματα των αγροτών και όχι με ψηφοθηρική λογική. Δεν χαϊδεύουμε αυτιά και δεν πιστεύουμε ότι μπορούν να υπάρξουν βιώσιμα εισοδήματα με τη διατήρηση παθογόνων καταστάσεων του παρελθόντος».

Keywords
Τυχαία Θέματα