Παπαρήγα:Λιτότητα με ανάπτυξη της ΝΔ ή ανάπτυξη με λιτότητα του ΣΥΡΙΖΑ

Επιθέσεις προς κυβέρνηση αλλά και αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα εξηγώντας ότι «οι δύο προτάσεις που ακούγονται είναι λιτότητα με ανάπτυξη της ΝΔ ή ανάπτυξη με λιτότητα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδικότερα, η κα. Αλέκα Παπαρήγα ανέφερε ότι «Η κυβέρνηση προτιμά τον βίαιο θάνατο των αγροτών» και επισήμανε «Η ΚΑΠ οδηγεί στην φτωχοποίηση της αγροτιάς . Τα πακέτα στήριξης δεν μπόρεσαν να σώσουν τους αγρότες

και θέλετε να μας πείσετε ότι θα τους σώσουν οι κάρτες για το πετρέλαιο;». Απευθυνόμενη δε προς τον Αντώνη Σαμαρά ανέφερε: «Μιλήσατε για τους κουκουλοφόρους στις Σκουριές αν και εκεί παίζονται μεγάλα συμφέροντα δεν είναι μόνο οι κάτοικοι. Μας είπατε για τους κουκουλοφόρους και μετά για τον Βλαστό και σας ρωτώ να μας εξηγήσετε πως συνδέονται αυτά τα δύο. Ο αγωνιζόμενος λαός και ο Βλαστός δεν καταλαβαίνω πως σχετίζονται. Κακοποιοί είναι οι αγρότες που έκλεισαν τους δρόμους;».

Αναφορικά με την τοποθέτηση του κ. Αλέξη Τσίπρα είπε «ακούσαμε για την ανάπτυξη με κέντρο τον άνθρωπο και άλλα τέτοια... το 2010 η ΕΕ εισήγαγε προϊόντα και τα περισσότερα ήταν από την Βραζιλία και τις άλλες χώρες της λατινικής Αμερικής που λατρεύει ο κ. Τσίπρας. Δεν κατάλαβα! Πρέπει να τα φέρουμε από εκεί; Δεν υπάρχουν χώρες της ΕΕ που παράγουν αυτά τα προϊόντα;

Γίνονται νέες συνομιλίες ΕΕ και Βραζιλίας για νέα εισαγωγή αγροτικών προϊόντων και η Βραζιλία ζήτησε να σταματήσουν οι επιδοτήσεις. Την συμφωνία Ε.Ε - Μερκοσούρ θα την πληρώσουν οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου». Τέλος η γγ του ΚΚΕ μίλησε και για το αποτέλεσμα των Ιταλικών εκλογών σημειώνοντας ότι «το καπιταλιστικό σύστημα έχει ανάγκη και από τον Μόντι και από τον Μπερσανί και τον Μπερλουσκόνι και τον Γκρίλο και τους ναζιστές σαν αυτούς που έχουμε εμείς εδώ της Χρυσής Αυγής».

Keywords
Τυχαία Θέματα