«Κοιτάμε στα δυνατά πρωταθλήματα για προπονητή»

Γεύμα παρέθεσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των «ερυθρολεύκων» σε γνωστή ψαροταβέρνα του Φαλήρου μιλώντας για όλους και για όλα.

Ο Μαρινάκης αναφέρθηκε συν τοις άλλοις στο θέμα του προπονητή, το θέμα των μεταγραφών, τα διοικητικά

του Παναθηναϊκού, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον κόσμο της ομάδας.

Για το θέμα του προπονητή: «Όταν μίλησα για αρχές Ιουνίου, δεν εννοούσα ότι τότε θα αρχίσουμε. Εκείνη την περίοδο η επιδίωξή μας είναι να τον έχουμε κλείσει. Δεν υπάρχει dead-line. Εάν δεν βρούμε λύση και πρέπει να περιμένουμε ίσως να πάμε και πιο μετά.

Είπαμε ότι στις αρχές Ιουνίου θα έχουμε προπονητή. Να ξέρετε ότι δεν είναι απλό. Ούτε κάνουν ουρές οι ξένοι προπονητές να έρθουν σε μια χώρα που δοκιμάζεται σε όλα τα επίπεδα. Δεν γίνεται να πας σε έναν προπονητή που δεν έχει την Ελλάδα ως πρώτη, δεύτερη ή τρίτη επιλογή.

Παρόλα αυτά κάνουμε την έρευνα μας και σίγουρα θα φροντίσουμε να έχει ο Ολυμπιακός μας τον καλύτερο δυνατό προπονητή. Τώρα έχουμε την φιέστα. Να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας και μετά θα τα δούμε όλα τα θέματα. Από τον προπονητή μέχρι τους παίκτες».

Για τον Ντομίνγκος: «Είναι πολύ καλός προπονητής. Αν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα θα το συζητούσαμε σοβαρά. Όμως δεν είναι ο μόνος. Το ίδιο ισχύει για τον Έμερι, για τον Μαρτίνεθ και πολλούς άλλους. Ο Ντομίνγκος περιμένει να τελειώσουν τα πρωταθλήματα για να δει το τι προσφορές θα έχει.

Βλέπουμε όλες τις περιπτώσεις και σε Ισπανία και σε Πορτογαλία και σε Γαλλία και σε Γερμανία και σε Αγγλία. Κοιτάζουμε τα δυνατά πρωταθλήματα. Για Έλληνα προπονητή δεν το βλέπω αυτή τη στιγμή. Μακάρι στο μέλλον να μπορεί να ανταποκριθεί ένας Έλληνας κόουτς στις ανάγκες ενός κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός».

Για τις μεταγραφές: «Είναι ένας ξένος παίκτης που μου αρέσει πάρα πολύ για το κέντρο. Με έχει ξετρελάνει. Κοιτάζουμε Γαλλία και και Ισπανία. Όπως είναι λογικό θα περιμένουμε και τον προπονητή για να μας πει. Υπάρχουν όμως κάποιοι παίκτες, χαφ, με τους οποίους υπάρχει μια προσέγγιση».

Για το ενδιαφέρον για Μασάδο: «Ο Μασάδο είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσει αρκετά. Είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα αυτός ο ποδοσφαιριστής. Είναι ένας από τους παίκτες που παρακολουθούμε».

Για τις ανανεώσεις: «Στον Μέλμπεργκ έχει γίνει μια πρόταση και το συζητάμε. Οι Μοντέστο, Ιμπαγάσα και Πάντελιτς είναι παίκτες που έχουν βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε πολλά επίπεδα και αυτό θα εκτιμηθεί. Ο Μαρκάνο, ο Καζίμ και ο Ορμπάιθ δεν νομίζω να μείνουν. Ο Ορμπάιθ πρόσφερε πολλά αλλά θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του ενώ τον Μαρκάνο θα τον πουλήσει, αν δεν τον έχει πουλήσει ήδη, η ομάδα του και ο Μακούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν».

Για τους δανεικούς: «Και ο Μήτρογλου και ο Τάτος και οι Σουμπίνιο και Ζαραδούκας θα γυρίσουν στην ομάδα. Θα κάνουν προετοιμασία και ελπίζουμε ότι θα προσφέρουν τα αναμενόμενα».

Για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού: «Μακάρι να πετύ

Keywords
Τυχαία Θέματα