Κακοκαιρίας συνέχεια με βροχές και καταιγίδες

Ο καιρός το Σάββατο 28 Μαρτίου θα είναι άστατος με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα στις περισσότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια μέχρι τους 13 με 16 βαθμούς και στα νότια έως τους 17 με 20.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις, βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες. Οι άνεμοι θα

πνέουν, στα ανατολικά νότιοι 3 με 5 μποφόρ και στα δυτικά βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 με 16 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά αναμένονται παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές, όμως μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη προβλέπονται: νεφώσεις, σποραδικές βροχές και στη δυτική Κρήτη καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως και 20 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται παροδικές βροχές και στα ανατολικότερα, τα ξημερώματα και το βράδυ, καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με ένταση 4 με 5 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 με 20 βαθμούς.

Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια, προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις και, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 με 18 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται άστατος. Βροχές θα σημειωθούν, από το μεσημέρι και μέχρι αργά το απόγευμα. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα και τον Πειραιά θα δείξουν από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε συννεφιά, κατά διαστήματα βροχή και τις μεσημεριανές ώρες πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα