Γιατί πλακώθηκαν Κακέτσης - Μπέος

Δύο μαντράχαλοι, 120 χρονών στη σούμα και στα διπλάσια κιλά, κοντά στα 240, άρχισαν να παίζουν μπουνιές δημοσίως και επισήμως, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Αχιλλέας Μπέοςκαι Στηβ Κακέτσης. Συνάδελφοι και κατά δήλωσή τους φίλοι.

Ναι, είμαστε φίλοι είπαν και οι δύο τους αμέσως μετά τον τσαμπουκά. Έγιναν ρεζίλι μπροστά σε κόσμο, αλλά δεν τρέχει τίποτα, συμβαίνουν αυτά, και το έργο είναι λήξαν, όπως συμφώνησαν και οι δυο τους.

Κάτι είπε σε βάρος του επιχειρηματία νυχτερινής διασκέδασης Στηβ Κακέτση ο πρώηνεπιχειρηματίας επίσης στο ίδιο αντικείμενο Αχιλλέας Μπέος

και η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Ο Κακέτσης, μπορεί να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος, όμως δικαιολογημένα θεώρησε εαυτόν θιγμένο και ζήτησε το λόγο με τον πρέποντα φιλικό τρόπο, δηλαδή «Τι είπες, ρε, εδώ θα σκοτωθούμε...».

Μην πέσουμε στις λεπτομέρειες γιατί θα χαθεί η μπάλλα. Στο γιατί, δηλαδή, τσακώθηκαν σανπυγμάχοι, μάλλον σαν παλαιστές δύο άνδρες με τόσο έντονη τηλεοπτική αναγνωρισιμότητα. Επειδή έχουν τα προσωπικά τους, επειδή είχε πει αυτά κι όχι κάποια άλλα ο κολλητός τουΜελισσανίδη Κακέτσης σε βάρος του κολλητού του Μαρινάκη Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν κολλητός του Μελισσανίδη και του Νίκου Πατέρα.

Το ζήτημα είναι ό, τι κι αν συνδέει, ό, τι κι αν χωρίζει δύο επώνυμους δεν υπάρχουν δικαιολογίες να πιάνονται στα χέρια και να σωριάζονται στο έδαφος. Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι να γίνονται πρωτοσέλιδοι.

πηγηapodytiriakias

Keywords
Αναζητήσεις
ο τσαμπουκασ κακετσησ
Τυχαία Θέματα