Αυτός ο παίχτης άρεσε στον ΠΑΟΚ!

Την Κυριακή στην Νέα Μεσήμβρια βρέθηκε και ο Γέρμαν Τσιστιάκοφ μαζί με τον νέο στενό του συνεργάτη,τον Ρώσο σκάουτερ Γκρέγκορι και μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα της Κ20 του ΠΑΟΚ με αυτή του Ολυμπιακού. Οι δύο άντρες είδαν με ιδιαίτερη προσοχή την αναμέτρηση και συζητούσαν για αρκετή ώρα τόσο κατά την διάρκεια της όσο και μετά. Στο μπλοκάκι τους φαίνεται πως ένα

όνομα ήταν γραμμένο ψηλά, ψηλά αφού εντυπωσίασε με την εμφάνιση του.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Σαββίδη που ήταν ένας εκ των κορυφαίων αν όχι ο καλύτερος της νίκης του ΠΑΟΚ με 1-0 απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός μέσος ήταν κυρίαρχος στην μεσαία γραμμή και είχε μεγάλη συμμετοχή στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ στην επίθεση. Τόσο η τεχνική του όσο κυρίως το πάθος και η δύναμη του ήταν τα στοιχεία που έκαναν τον σκάουτερ της ΠΑΕ να εντυπωσιαστεί από την απόδοση του παίκτη του Βλάνταν Ιβιτς και να επιβεβαιώσει την άποψη του για αυτόν αφού τον έχει παρακολουθήσει και σε άλλον αγώνα της Κ20.

Ο Σαββίδης που είναι από την Κατερίνη γίνεται σε τέσσερις μήνες 19 ετών αφού είναι γεννημένος στις 20 Ιουνίου του 1995. Θεωρείται από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της χώρας στην θέση του και είναι φυσικά διεθνής με την Εθνική Νέων ενώ το καλοκαίρι πήρε μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα