Ο Βενιζέλος "φορτώνει" στο κράτος του απλήρωτους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ

Λύση για τους απλήρωτους εργαζόμενους στο ΠΑΣΟΚ βρήκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Μόνο που και σε αυτή την περίπτωση φαίνεται πως ακολουθήθηκε η γνωστή και... δημοφιλής το τελευταίο διάστημα στην κεντρική πολιτική σκηνή πρακτική «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό». Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο επίσημο έγγραφο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

ξεκίνησε να διορίζει τους απλήρωτους του κόμματος στο γραφείο που διατηρεί ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, προφανώς για να λαμβάνουν από εκεί κανονικά τον μισθό τους, χωρίς άλλα προβλήματα!
Χαρακτηριστική περίπτωση η Ουρανία Καργούδη, η οποία προσελήφθη προ ημερών ως μετακλητή υπάλληλος. Να σας θυμίσουμε ότι η εν λόγω κυρία ήταν αυτή η οποία είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημα με τη μη καταβολή μισθών στη Χαριλάου Τρικούπη, γνωστοποιώντας σε άρθρο της στο Διαδίκτυο πως για να αντεπεξέλθει στα προσωπικά της έξοδα αναγκάστηκε να πουλήσει είκοσι τόμους της αυθεντικής εγκυκλοπαίδειας «Ηλιος», την οποία είχε χαρακτηρίσει συλλεκτικό κομμάτι, έναντι μόλις 200 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα