Φωτιά ο δεύτερος όμιλος- Ξεκάθαρα τα πράγματα στους υπόλοιπους

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σήμερα με την τελευταία αγωνιστική των τεσσάρων πρώτων ομίλων.

Στον πρώτο όμιλο τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει ως προς τα δύο εισιτήρια για την επόμενη φάση όμως μένει να δούμε να η Παρί ή η Άρσεναλ θα βρεθεί στην κορυφή του ομίλου. Οι Γάλλοι φιλοξενούν την Λουντογκόρετς, ενώ οι Λονδρέζοι ταξίδεψαν στην Βασιλεία.

Ο δεύτερος όμιλος είναι φωτιά καθώς τρεις ομάδες διεκδικούν μια θέση για την επόμενη φάση. Η

Νάπολι φιλοξενείται στην Λισαβώνα από την Μπενφίκα και θέλει μόνο νίκη ή ισοπαλία και ήττα της Μπεσίκτας από την αδιάφορη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να περάσει.

Στον τρίτο όμιλο όλα έχουν ξεκαθαρίσει από την προηγούμενη αγωνιστική καθώς στην πρώτη θέση θα τερματίσει η Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Σίτι να την ακολουθεί και την Γκλάντμπαχ να παίρνει το εισιτήριο του Europa League αφήνοντας τελευταία την Σέλτικ. Για την τελευταία αγωνιστική η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τους Γερμανούς και οι Σίτι τους Σκοτσέζους.

Τέλος στον 4ο όμιλο μόνο η Αϊντχόφεν ψάχνει την νίκη απέναντι στην Ροστόφ για να πάρει το εισιτήριο για το Europa League. Η πρώτη θέση έχει ξεκαθαρίσει καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε το απόλυτο με 5/5 και το παιχνίδι στο Μόναχο με την Μπάγερν έχει μόνο τυπικό χαρακτήρα.

Το άρθρο Φωτιά ο δεύτερος όμιλος- Ξεκάθαρα τα πράγματα στους υπόλοιπους εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα