«Έφαγα τούβλο, κάποιον έψαχναν!»: Συγκλονίζει ο τραυματίας δημοσιογράφος (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σοκ έχουν προκαλέσει στον χώρο του αθλητισμού οι φωτογραφίες από τα επεισόδια στην αναμέτρηση Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο το στιγμιότυπο που συγκλονίζει είναι η σκηνή με τον αιμόφυρτο τραυματισμένο δημοσιογράφο που δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο του passports.gr,Θανάση Μυριούνη, που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Η μαρτυρία του τραυματισμένου δημοσιογράφου

To SportDog.gr μίλησε μαζί του: «Είμαστε δημοσιογράφοι

από τα Γιάννενα. Ήμασταν στα δημοσιογραφικά τα εξωτερικά (όχι στα μπουθ). Σε κάποιο σημείο μπήκαν οπαδοί του Ηρακλή στη Θύρα 5 και κάποιον έψαχναν, απ’ ότι κατάλαβα. Δεν είχαν πρόθεση να χτυπήσουν δημοσιογράφους. Στη Θύρα μετά μπήκε μία διμοιρία των ΜΑΤ και οι φίλαθλοι μετακινήθηκαν προς τα πλάγια, στη Θύρα 10. Άρχισαν τότε να πετάνε καπνογόνα και αντικείμενα. Ένα τούβλο πέτυχε εμένα στο κεφάλι».

«8-9 ράμματα έχω κάνει και μετά το ματς θα πάω στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Είμαι καλά στην υγεία μου ‘όμως. Είδα και τις φωτογραφίες στο Intime. Απλώς ήταν λίγο τρομακτική η όψη μου, λόγω της αιμορραγίας. Δεν ζαλίστηκα όταν χτύπησα, είχα τις αισθήσεις μου. Όπως γνωρίζετε, το επάγγελμά μας είναι δύσκολο. Στην επαρχία όμως εμείς αντιμετωπίζουμε περισσότερα εμπόδια και δυσκολίες».

Το ηχητικό απόσπασμα του sportdog.gr σε βίντεο

Το άρθρο «Έφαγα τούβλο, κάποιον έψαχναν!»: Συγκλονίζει ο τραυματίας δημοσιογράφος (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα