Έκτακτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου στο Μαξίμου την Κυριακή

Το Eurogroup της Δευτέρας και η εξελίξεις της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους και δανειστές μας, αναμένεται να είναι τα θέματα στην αυριανή έκτακτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου, το οποίο συγκαλείται για τις 12:00 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και τα μέλη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης που μετέχουν στο Κ.Σ., θέλουν να παρουσιαστεί η αντιπροσωπεία της χώρας μας

έτοιμη για να κλείσει μια συμφωνία σε πείσμα, όπως λένε, δηλώσεων που έρχονται από το εξωτερικό.

Στο μεταξύ έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στην κυβέρνηση για φερόμενες ως διαρροές εναντίον της από την Τράπεζα της Ελλάδος, για τις οποίες υπάρχει σήμερα δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Για το θέμα εκδόθηκε ανακοίνωση από την Τράπεζα της Ελλάδος, με την οποία διαψεύδεται το δημοσίευμα της εφημερίδας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αναφορικά με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», από την Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνεται ότι ουδέποτε απεστάλη από το γραφείο του Διοικητή Γιάννη Στουρνάρα ή από το Τμήμα Επικοινωνίας της Τράπεζας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με το περιεχόμενο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα