Είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Αιγάλεω

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου, η 2η Ημέρα Αλληλεγγύης που διοργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Αιγάλεω. Εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας, μέλη της Διοίκησης και εθελοντές συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί έξω από όλα τα Super Market της πόλης καλώντας τους δημότες που έκαναν τις αγορές τους να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που φροντίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Η ανταπόκριση των Δημοτών ξεπέρασε κάθε

προσδοκία, καθώς συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες από όλα τα βασικά είδη διατροφής και προσωπικής υγιεινής, πολλαπλάσιες από την αντίστοιχη δράση του Δεκέμβρη.

Η επόμενη αντίστοιχη δράση έχει ξεκινήσει ήδη να διοργανώνεται καθώς οι μεγάλες ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου συνεχώς αυξάνουν. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο φροντίζει 380 οικογένειες, προσφέροντάς τους κάθε μήνα τρόφιμα, είδη υγιεινής, είδη ένδυσης και φάρμακα.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου καλεί όλους τους δημότες και τους επιχειρηματίες που θέλουν να προσφέρουν είδη διατροφής, ένδυσης, προσωπικής υγιεινής και φάρμακα να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2105902082 και 2105315507 ή να προσέρχονται στα γραφεία της.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 10.00-13.00 και κάθε Πέμπτη 17.00-19.00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2105902082.

Keywords
Τυχαία Θέματα