Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις στο Αρεταίειο

Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου παρέχονται δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεων σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες από τη Β’ μαιευτική και γυναικολογική κλινική του πανεπιστημίου Αθηνών του Αρεταίειου νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Μαρτίου, από τις 09:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής θα διενεργεί δωρεάν σε ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες, γυναικολογικές εξετάσεις, εξετάσεις μαστού και τεστ

Παπανικολάου με σειρά προτεραιότητας.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη κίνηση της κλινικής να προστατεύσει την υγεία της γυναίκας και απευθύνεται στις γυναίκες και τις οικογένειες τους, αλλά και στα παιδιά, τα οποία από νωρίς πρέπει να γνωρίζουν θέματα αγωγής υγείας και διαφυλικών σχέσεων.

«Η πρόληψη αποτρέπει την εμφάνιση γυναικολογικών προβλημάτων» σημειώνει ο διευθυντής της Κλινικής, καθηγητής Γεώργιος Κρεατσάς αναφέροντας ότι «σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι γυναίκες σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις πρόσφατες ιατρικές οδηγίες για την επίτευξη της καλής υγείας που χρειάζονται».

Keywords
Τυχαία Θέματα