Ποντίκι δάγκωσε μωρό που ζούσε σε τρώγλη

Άνθρωποι και ποντίκια φαίνεται πως συγκατοικούν και πάλι στη χώρα μας, θυμίζοντας εποχές που νομίζαμε πως είχαν περάσει. Κι όμως, εν έτει 2013, ένα μωρό πέντε μηνών βρέθηκε με τραύματα στο πόδι, δαγκωμένο από ένα εκ των ποντικών που έκαναν παρέλαση στη τρώγλη στην οποία ζούσε μαζί με τα άλλα δυο – πρόκειται για τρίδυμα – αδερφάκια του και τους γονείς του.

Την απίστευτη αυτή ιστορία αποκαλύπτει σήμερα, η εφημερίδα «Νέα Κρήτη». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα τρίδυμα, με τους γονείς τους, προσπαθούσαν να επιβιώσουν σε τρώγλη στα Νταμάρια των Πατελών, αλλά στη διάρκεια της νύχτας ένα από

τα ποντίκια που έκαναν… παρέλαση στη συγκεκριμένη τρύπα μπήκε στο ρουχαλάκι του παιδιού και το δάγκωσε, προκαλώντας πανικό στην πάμφτωχη οικογένεια, που μόνο προσωρινά βρήκε στέγη σε φιλικό σπίτι στον Κατσαμπά τις τελευταίες μέρες, χωρίς να υπάρχει όμως σημάδι ελπίδας για το αύριο, με τα παιδάκια να υποφέρουν. Και είναι μόνο πέντε μηνών!

Οι δύο γονείς απευθύνθηκαν στο ΕΚΗ Ηρακλείου, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια από τον πρόεδρο του Σωκράτη Βαρδάκη, που άρχισε αμέσως προσπάθειες να βρει ασφαλή στέγη και χρήματα στους σύγχρονους φτωχούληδες του Θεού.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ http://www.neakriti.gr

Keywords
Αναζητήσεις
δαγκωμα ποντικιου αντιμετωπιση
Τυχαία Θέματα