Δεν πρόκειται για ατύχημα

Στην εκδοχή της αεροπειρατείας στο Μπόινγκ της Malaysia Airlines, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής Εσωτερικής Ασφαλείας της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικλ ΜακΚολ.

«Είναι πιθανόν να έγινε αεροπειρατεία και να το έχουν κρύψει κάπου για να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως «πύραυλος Κρουζ» είπε οκ ΜακΚόλ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές εάν η μυστηριώδης εξαφάνιση του Μπόινγκ 777 συνδέεται

με τρομοκρατική ενέργεια», και πρόσθεσε ότι οι αμερικανικές αρχές ανησυχούν για την πιθανότητα το αεροπλάνο να έχει προσγειωθεί κάπου για να παραμείνει κρυμμένο και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως όπλο καταστροφής.

Το αεροπλάνο είναι πιθανόν ότι πήρε δύο κατευθύνσεις μετά την εξαφάνισή του: προς βορράν, προς το Καζακστάν, αλλά στην περίπτωση αυτή θα είχε εντοπισθεί από ραντάρ.

«Η άλλη υπόθεση είναι ότι προσγειώθηκε σε μία χώρα όπως η Ινδονησία, και θα μπορούσε στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως πύραυλος Κρουζ, όπως έκαναν οι τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου...» δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής Εσωτερικής ασφαλείας.

«Ένα είναι σίγουρο. δεν επρόκειτο για ατύχημα. Πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια και το θέμα είναι να μάθουμε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα