Η χρυσή ευκαιρία του Ολυμπιακού

Αν έως μέχρι τώρα η Ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού έχει καταγράψει ως μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία ιστορικής πρόκρισης αυτή πριν από 15 χρόνια τέτοια εποχή με εκείνο το γκολ του Αντόνιο Κόντε στο παρά πέντε του επαναληπτικού προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με την Γιουβέντους στο ΟΑΚΑ, ίσως πλέον τα δεδομένα να έχουν αλλάξει.

Οι πρωταθλητές και τυπικά από το Σαββατόβραδο,

θα βρεθούν την Τετάρτη το βράδυ στο Ολντ Τράφορντ απέναντι σε κάτι που θυμίζει μόνο με τις φανέλες Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, με ψυχολογικό αβαντάζ όσο καμία άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα δεν έχει βρεθεί ποτέ.
Ακόμη και η Πόρτο που πριν από καμιά 30αριά χρόνια είχε νικήσει 4-0 στο Ντας Άντας, είχε πάει κρατώντας χαμηλούς τόνους στο Ολντ Τράφορντ και όπως αποδείχθηκε από το τελικό 5-2 της Γιουνάϊτεντ (άσχετα με την πρόκριση), καλά είχε κάνει.

Ο Μόγιες κατάφερε μέσα σε λιγότερο από δέκα μήνες να γκρεμίσει ότι είχε κτιστεί τόσα χρόνια από τον Σερ Άλεξ. Και δεν είναι η ήττα στο παραδοσιακό ντέρμπι, ούτε το βαρύ 0-3, ούτε ότι τίποτα άλλο αγωνιστικό.

Ο 50άρης Σκωτσέζος απέτυχε παταγωδώς εκεί που θριάμβευσε όλα αυτά τα χρόνια ο Φέργκιουσον . Απέτυχε στα αποδυτήρια, απέτυχε στην επαφή με τους παίκτες, απέτυχε να εμπνεύσει εμπιστοσύνη, απέτυχε να εμπνεύσει σεβασμό σε παίκτες και εξέδρα.
Σπάνια και πολύ πριν το 1986 όταν είχε ξεκινήσει η εποχή Φέργκιουσον, είχε να ακουστεί σύνθημα που αφορούσε απόλυση προπονητή.

To Sack the Moyes και το Moyes Out είναι πλέον τα δημοφιλέστερα των συνθημάτων στο «Θέατρο του… Παραλόγου» αυξάνοντας την πίεση προς την διοίκηση αλλά και τον σερ Άλεξ που έχει την ευθύνη της πρόσληψης του.
Αν μάλιστα ο Μίτσελ και οι παίκτες του πετύχουν το αναμενόμενο, τότε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι στο Μάντσεστερ, όλο και κάποιος άλλος θα είναι στη θέση του.

πηγη:pamesports

Keywords
Τυχαία Θέματα