Παίζει το... κεφάλι του ο Μόγιες με Ολυμπιακό

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε πως είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ, αλλά φαίνεται πως πλέον πολύ δυσαρεστημένοι είναι και οι ιδιοκτήτες των «κόκκινων διαβόλων», με αποτέλεσμα να υπάρχουν στο Νησί δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Σκωτσέζος τεχνικός μετράει... ώρες στον πάγκο της πρωταθλήτριας Αγγλίας! Ο Ντέιβιντ Μόγιες ζήτησε από τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα, ειδικά την Τετάρτη, στέλνοντας μήνυμα πρόκρισης με τον Ολυμπιακό!

Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό πως ο Ντέιβιντ Μόγιες (εάν δεν γίνει

κάποια κίνηση έκπληξη) στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη παίζει το... κεφάλι του! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας, «CaughtOffside» οι Γκλέιζερς έχουν αποφασίσει να απομακρύνουν τον 51άχρονο προπονητή, ειδικά μετά τη «βαριά» ήττα με 3-0 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Λίβερπουλ . Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται πως πολλά θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα και την πρόκριση στον αγώνα με τους «ερυθρολεύκους»!
Αναφέρεται πως οι παίκτες δεν έχουν, πλέον, πίστη στον προπονητή τους, με τους ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου να έχουν δημιουργήσει, ήδη, μία λίστα με υποψήφιους προπονητές! Ανάμεσά τους είναι ο Λουίς Φαν Γκάαλ (μέχρι και το Μουντιάλ θα είναι στην Εθνική Ολλανδία), αλλά και ο Γιούργκεν Κλοπ της Ντόρτμουντ.

Μόγιες: «Φανταστικός ο κόσμος, μαζί για την πρόκριση την Τετάρτη»
Η κατάσταση στους «κόκκινους διαβόλους» είναι άσχημη και αυτό το έχει καταλάβει και ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το 3-0 από τη Λίβερπουλ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα, αναφέροντας πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για την πρόκριση με τον Ολυμπιακό.
«Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί σήμερα παρότι δεν τους ανταμείψαμε, αν είναι έτσι και την Τετάρτη, πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε», δήλωσε ο Σκωτσέζος, ο οποίος θέλει τον κόσμο μαζί του, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
«Υπάρχει απογοήτευση σε όλους μας, για το αποτέλεσμα και για τον τρόπο που δεχτήκαμε τα γκολ. Κάποια πέναλτι ήταν, άλλα όχι. Εμείς δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά αυτό δεν σήμαινε απαραίτητα πως έπρεπε να είμαστε πίσω στο σκορ. Πίστευα πως στην επανάληψη θα μπορούσαμε να αντεπιτεθούμε, αλλά πριν καθίσουμε στον πάγκο μάς σφυρίχτηκε νέο πέναλτι. Δεν μας πήγε τίποτα καλά. Στο 0-2 είχαμε ένα διάστημα που παίξαμε καλά με 1-2 ευκαιρίες, αλλά δεν έφτανε αυτό και το τελευταίο που χρειαζόμασταν ήταν μια αποβολή. Δεν είχαμε πολλά σουτ στην εστία και γενικά δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση, γιατί οι παίκτες μου φαίνονταν καλά τις προηγούμενες μέρες», ανέφερε ακόμα ο Ντέιβιντ Μόγιες στο «MUTV». Ακολούθως ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αφήσει πίσω του όσα έχουν προηγηθεί και να επικεντρωθεί στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. «Οι φίλαθλοί μας ήταν φανταστικοί και υποστήριξαν την ομάδα μέχρι το τέλος. Με τέτοια συμπαράσταση και την Τετάρτη, θα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες μου ξέρουν καλά πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας αυτός και τι πρέπει να κάνουν. Έχουμε κάτι να διεκδικήσουμε κι ελπίζω να τα καταφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά...

πηγη:pamesports

Keywords
Τυχαία Θέματα