Μήνυμα Μόγιες σε Ολυμπιακό!

"Οι παίκτες ξέρουν καλά τι σημαίνει το ματς της Τετάρτης και τι πρέπει να κάνουν. Έχουμε έναν στόχο και ελπίζω να τον πετύχουμε", δήλωσε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, ο οποίος παρά την απογοήτευση για τη συντριβή της ομάδας του στο βρετανικό clasico έκανε έκκληση στους οπαδούς για τη μεγάλη ανατροπή (ήττα 0-2 στο "Καραϊσκάκη"):

"Οι οπαδοί μας απόψε ήταν φανταστικοί και αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο που μας στήριξαν. Αν μας δώσουν τέτοια υποστήριξη την Τετάρτη, θα έχουμε πιθανότητες να συνεχίσουμε στο

Champions League".

Την ώρα που ο βρετανικός Τύπος κάνει λόγο για "ταπείνωση" της Γιουνάιτεντ στο ματς με τη Λίβερπουλ, ο Ντέιβιντ Μόγιες έδωσε τη δική του εξήγηση για τη συντριβή: "Υπάρχει απογοήτευση στον κόσμο, γιατί δεν πήραμε αποτέλεσμα, αλλά και για τα γκολ και τον τρόπο που τα δεχτήκαμε. Κάποια από τα πέναλτι ήταν, κάποια όχι.

Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν αξίζαμε απαραίτητα να είμαστε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο πίστευα πως θα μπορούσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, αλλά πριν καν καθίσουμε στις θέσεις μας, υποπέσαμε σε πέναλτι. Τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για μας.

Ήταν συνολικά μία απογοητευτική μέρα. Οι παίκτες ήταν σε καλή κατάσταση αυτή την εβδομάδα, με αυτοπεποίθηση και κίνητρο".

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα