Χωρίς Τσόρι, Μπουχαλάκη, Φουστέρ στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον Τσόρι Ντομίνγκεζ που είναι τραυματίας αλλά και τους Μπουχαλάκη, Φουστέρ ταξιδεύει για την Ξάνθη ο Ολυμπιακός, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ο Αργεντινός μέσος ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Μπουχαλάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης,

ενώ ο Φουστέρ αισθάνθηκε ένα «σφίξιμο» στον δεξιό τετρακέφαλο.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Μάρκο Σίλβα επέλεξε στην αποστολή τους Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φιννμπόγκασον, Φορτούνη, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Καλοβό, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα δίπλα στον Καμπιάσο αναμένεται να παίξει ο Μιλιβόγιεβιτες, ενώ μάλλον θα ξεκινήσει και ο Ερνάνι με τον Ντουρμάζ να καλύπτει την άλλη πτέρυγα και τον Πάρντο να διεκδικεί μια θέση στο αρχικό σχήμα. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει ο Μιλιβόγεβιτς, ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ερνάνι προκειμένου να εγκλιματιστεί ακόμη περισσότερο στη νέα του ομάδα.

Ως πιθανότεροι να ξεκινήσουν το παιχνίδι είναι οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ιντέγε, Ερνάνι, Ντουρμάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα