Ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών στον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης, προκειμένου όπως ορίζει το Σύνταγμα να της παραδώσει τα επίσημα

στοιχεία με το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, τα οποία με τη σειρά της η πρόεδρος της Βουλής θα έπρεπε να τα ανακοινώσει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, έτσι ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες για τη νέα κυβέρνηση της χώρας, πράγμα που η κ. Κωνσταντοπούλου δεν έκανε και έτσι πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο ο υπουργός Εσωτερικών Α. Μανιτάκης.

«Ευχαριστώ για την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εκλογών, εγώ με τη σειρά μου θα επικοινωνήσω με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του ανακοινώσω την αποτύπωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης των κομμάτων στη Βουλή» ήταν τα λόγια της απερχόμενης προέδρου της Βουλής, η οποία μιλώντας προς τον κ. Μανιτάκη άφησε αιχμές ότι οι διαδικασίες έχουν ήδη προχωρήσει χωρίς να έχει προηγηθεί η ανακοίνωση του αποτελέσματος από την ίδια στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, γεγονός που έχει πληροφορηθεί από τα όσα αναφέρονται στα Μ.Μ.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα