Ακροδεξιό κόμμα αποκάλεσε τους ΑΝΕΛ ο Σουλτς- «Προσβολή προς τον ελληνικό λαό», λέει το κόμμα του Καμμένου

«Παράδοξη» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς την επιμονή του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ένα «ακροδεξιό κόμμα», όπως είπε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο France Iter

«Του

τηλεφώνησα δεύτερη φορά για να τον ρωτήσω γιατί συνεχίζει τον συνασπισμό με αυτό το παράξενο, ακροδεξιό κόμμα», ανέφερε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη και πρόσθεσε: «Σχεδόν δεν απάντησε. Είναι πολύ έξυπνος, ιδίως στο τηλέφωνο. Μου είπε πράγματα που έμοιαζαν πειστικά, αλλά τα οποία εν τέλει στα μάτια μου είναι λίγο παράδοξα».

Σύμφωνα με το Reuters, o πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου δήλωσε: «Είναι πολιτικά και στρατηγικά κάτι που πρέπει να θαυμάσεις. Όμως, αυτή την ανανεωμένη εντολή με αυτό το ακροδεξιό, λαϊκιστικό κόμμα, αυτό δεν το καταλαβαίνω».

ΑΝΕΛ: Εμείς δεν παίρνουμε προμήθειες από αμυντικές βιομηχανίες

Την αντίδραση των Ανεξάρτητων Έλληνων προκάλεσε η αναφορά του προέδρου του κ. Σουλτς.

Οι ΑΝΕΛ αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

«Λυπούμαστε ακόμη μια φορά για την έλλειψη σεβασμού του κ. Σουλτς στον θεσμό που υπηρετεί, με τις παρεμβάσεις του στα εσωτερικά της χώρας. Πέραν της προσβολής προς τον ελληνικό λαό και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να αποκαλεί χωρίς επιπτώσεις «ακροδεξιό» όποιο κόμμα δεν παίρνει προμήθειες από αμυντικές βιομηχανίες που τον χρηματοδοτούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα