Δραγασάκης ή Βούτσης στη θέση Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Ο Γιάννης Δραγασάκης ή ο Νίκος Βούτσης θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για να αντικαταστήσουν στην προεδρία της Βουλής, την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία σήμερα θα ενημερώσει

τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για το αποτέλεσμα των εκλογών, έτσι ώστε αυτός να δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο πρώτο κόμμα, δηλαδή στον Αλέξη Τσίπρα.

Πληροφορίες φέρουν τον κ. Τσίπρα να έχει ήδη συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο τόσο με τον κ. Δραγασάκη, όσο και τον κ. Βούτση, οι οποίοι είναι θετικοί στο να αναλάβουν το συγκεκριμένο έργο. Τώρα όσον αφορά το νέο κυβερνητικό σχήμα αναμένεται να μείνουν σε αυτό υπουργοί της υπηρεσιακής κυβέρνησης που έδωσαν θετικό δείγμα γραφής στον ένα μήνα που άσκησαν τα καθήκοντά τους, εφόσον βέβαια το επιθυμούν και οι ίδιοι.

Μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν εξελίξεις πάνω στο θέμα καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τρέξουν όλα αυτά πολύ γρήγορα και έτσι σήμερα αναμένεται να ορκιστεί ο ίδιος ως πρωθυπουργός και αύριο η κυβέρνησή του, έτσι ώστε την Τετάρτη να παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. για το μεταναστευτικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα