Άργος: Νεκρή 55χρονη από τις πλημμύρες

Νεκρή ανασύρθηκε από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής μέσα από τις εκτεταμένες και έντονες πλημμύρες στο Άργος μια 55χρονη γυναίκα.

Οι εκτεταμένες πλημμύρες στο Άργος και στην Κυπαρισσία δημιούργησαν εκτός των άλλων σοβαρά προβλήματα στις εν λόγω περιοχές.

Η πυροσβεστική ανακοίνωσε σήμερα το πρωί το θάνατο της γυναίκας σε υπόγειο στο Άργος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, πρόκειται για μία 55χρονη (πιθανόν

αλλοδαπής καταγωγής) που βρισκόταν σε υπόγειο στην οδό Χατζή.

Από την κακοκαιρία που ξεκινήσει το απόγευμα της Κυριακής να πλήττει την Πελοπόννησο, οι δύο ξεροπόταμοι που διέρχονται το Άργος, ο Ξηριάς και η Πάνιτσα, υπερχείλισαν και πλημμύρισαν τους περισσότερους δρόμους και πολλά υπόγεια σπίτια.

Αρκετοί δρόμοι στο ανατολικό τμήμα της πόλης παρέμεναν κλειστοί ενώ η πόλη παρέμεινε αποκομμένη λόγω των πλημμύρων. Η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε τουλάχιστον 20 κλήσεις και συνεχίζει το πρωί της Δευτέρας την μάχη που κράτησε όλη τη νύχτα.

Προβλήματα αναφέρθηκαν και τα χωριά Νέα Κίος, Σκαφιδάκι και Κεφαλάρι, ενώ η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Άργους, από τους Μύλους προς το Άργος, είναι δύσκολη. Στην Κυπαρισσία, τα νερά έχουν υποχωρήσει το πρωί της Δευτερας.

Τα φαινόμενα έχουν κοπάσει το πρωί και συνεχίζονται οι αντλήσεις υδάτων, ενώ αναμένεται και ενίσχυση με μηχανικά μέσα από στρατιωτικά μηχανήματα της μονάδας Μηχανικού στο Λουτράκι, ώστε να ενισχύσουν τα συνεργεία της πολιτικής προστασίας.

Πλημμύρες καταγράφηκαν τη νύχτα τόσο στο Κιάτο, όσο και στην Κόρινθο, από την έντονη βροχόπτωση.

Στο Κιάτο οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για άντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς από τα σπίτια τους ξεπέρασαν τις 100 και στη Κόρινθο έφτασαν τις 30, ενώ για αρκετές ώρες θα συνεχιστεί η άντληση των υδάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα