Αγριεύει η κόντρα Βενιζέλου – Θεοχάρους

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η κόντρα μεταξύ της ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ, Ελένης Θεοχάρους, και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας μας Ευάγγελου Βενιζέλου. Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του κ. Βενιζέλου, που κάνει λόγο για «αθλιότητες» και «μικροπολιτική» σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου,

η κ. Θεοχάρους ζήτησε την παύση του κ. Βενιζέλου από την ελληνική κυβέρνηση.

Η Κύπρια ευρωβουλευτής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα» σχολίασε τη δήλωση του κ. Βενιζέλου, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, θα έπρεπε να παύσει τον αντιπρόεδρο και υπουργό του.

Χαρακτήρισε, μάλιστα «ανήθικη και ανερμάτιστη» τη δήλωση Βενιζέλου και τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει επιστρέψει κείμενο της Τουρκίας που κατατέθηκε στην ΕΕ, επί ελληνικής προεδρίας, και στο οποίο χαρακτήριζε την Κυπριακή Δημοκρατία «νεκρή».

Πρόσθεσε ακόμα, ότι η επίθεση του κ. Βενιζέλου προς το πρόσωπό της θα μεταφερθεί και σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με το ερώτημα κατά πόσον μπορεί να γίνεται δέκτης τέτοιας συμπεριφοράς ένας ευρωβουλευτής.

Σχολιάζοντας, εξάλλου, τον τρόπο, με τον οποίο επέλεξε να εκφράσει την ενόχλησή του ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας, δηλαδή μέσω ρηματικής διακοίνωσης, διερωτήθηκε γιατί ποτέ η Ελλάδα δεν έχει κάνει μια ρηματική διακοίνωση, όταν τα τουρκικά αεροπλάνα πετάνε πάνω από την Αττική και ο Αχμέτ Νταβούτογλου επισκέπτεται την Κύπρο.

Το άρθρο Αγριεύει η κόντρα Βενιζέλου – Θεοχάρους εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα