Παραλίγο τραγωδία στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης (Βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια τραγωδία που διαγραφόταν, όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο αποφεύχθηκε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, όταν αεροσκάφος των αργεντίνικων αερογραμμών, παραβίασε το «stop» του αεροδιαδρόμου και τον διέσχισε κάθετα αναγκάζοντας τους πιλότους του ρωσικού αεροσκάφους που εκείνη τη στιγμή προσγειωνόταν, να κάνουν έναν εντυπωσιακό ελιγμό, προκειμένου να ξανασηκώσουν το αεροπλάνο τους για να αποφευχθεί η σύγκρουση που θα είχε τραγικές συνέπειες.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει γνωστό εάν κάποιο από τα δύο αεροσκάφη είχε πάρει προτεραιότητα από

τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου, ωστόσο συνήθως το αεροπλάνο που προσγειώνεται προηγείται αυτού που ετοιμάζεται να μπει στον διάδρομο απογείωσης.

Τελικά το Boeing προσγειώθηκε κανονικά λίγο αργότερα και το Airbus αναχώρησε για τον προορισμό του, με τους περισσότερους επιβάτες πιθανώς να μην έχουν καταλάβει τι συνέβη, εκτός ίσως από αυτούς που καθόντουσαν στα δεξιά παράθυρα του αργεντίνικου αεροσκάφους και οι οποίοι θα ανέβασαν λίγο τους κτύπους της καρδιάς τους, όπως και οι πιλότοι του ρωσικού αεροπλάνου που έπρεπε να πάρουν ύψος. Δείτε στο βίντεο:

Το άρθρο Παραλίγο τραγωδία στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα