Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Ο καταραμένος γάμος, οι βέρες που έπεσαν και τα κλάματα της Τζένης!

Ο λαός μας έχει πολλές δεισιδαιμονίες για τους γάμους και τα «σημάδια» που δείχνουν ότι κάτι θα πάει στραβά στο μέλλον. Κι αν κρίνουμε από αυτά με τόσα που πήγαν στραβά εκείνο το καλοκαίρι στον γάμο Κωστόπουλου -Μπαλατσινού έπρεπε να είχαν χωρίσει από τον πρώτο χρόνο.

Δεν κάνουμε πλάκα. Ήταν πραγματικά απίστευτες οι αναποδιές που τους έτυχαν. Μόλις μια εβδομάδα πριν από τον γάμο κάηκε ολοσχερώς το μικρό εκκλησάκι που είχαν διαλέξει στην Δήλο, αυτό της Αγίας Κυριακής. Αυτό αναγραφόταν στο προσκλητήριο αλλά

τελικά ο γάμος λόγω της φωτιάς και της καταστροφής έγινε σε ένα άλλο εκκλησάκι επί της Μυκόνου αυτήν την φορά, τον Άγιο Σώστη, το οποίο και έβαφε μέχρι τελευταία στιγμή ένας νεαρός Γιουγκοσλάβος.

Κατά την διάρκεια της τελετής οι βέρες έπεσαν από τα χέρια του κουμπάρου, Θανάση Χατζηλύκου όχι μία αλλά δύο φορές την ώρα που προσπαθούσε4 να τις φορέσει στο ζευγάρι. Γρουσουζιά λέει ο λαός μας.... Και όταν το είπαν αυτό στην Τζένη τότε, μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα.

Το υπέροχο σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο είχε μεταμορφωθεί σε ένα μαγικό σκηνικό με κεριά και δάδες που τελικά εκτός από διακοσμητικά, αποδείχτηκαν και χρήσιμα μιας και κατά την διάρκεια του γαμήλιου πάρτι έγινε γενικό black out σε όλη την περιοχή για πάνω από 20 λεπτά! Επιστρατεύτηκαν γεννήτριες τελικά τότε για να μπορέσουν να συνεχίσουν την δεξίωση του γάμου.

Και σαν να μην έφτανε αυτό περνώντας η Τζένη ανάμεσα από τα κεριά, πήρε φωτιά! Αλήθεια σας λέμε. Τα μακριά τούλια του νυφικού που είχε σχεδιάσει η Σήλια Κριθαριώτη «φούντωσαν» από την φλόγα και η Τζένη παραλίγο να γινόταν... Ζαν Ντ' Αρκ αλλά ευτυχώς κάποιοι γύρω της κράτησαν την ψυχραιμία τους και έσβησαν την φωτιά ενώ ένα ψαλίδι ήταν αρκετό για να κοπούν τα καμένα τούλια και να ξεκινήσει τον έγγαμο βίο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο που κράτησε 18 ολόκληρα χρόνια σε πείσμα των ουκ ολίγων άσχημων οιωνών της ημέρας του γάμου. Και δεν ήταν και λίγοι ε;

Keywords
Τυχαία Θέματα