Spray που σε μεθάει...

Δύο Αμερικανοί επιστήμονες δημιούργησαν μία μικρή συσκευή, που όταν ψεκάσεις μέσα στο στόμα σου, σε κάνει να νιώθεις σα να έχεις πιει πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Αυτό που πραγματικά κάνει το «Wahh Quantum Sensations» είναι να μεταφέρει ελάχιστες σταγόνες, ικανές για να «κάνεις κεφάλι» και μάλιστα σε ποσότητα 0,075 ml αλκοόλ.

Το σπρέι αυτό παρουσιάστηκε προχθές στο Παρίσι κι επιθυμία των κατασκευαστών είναι να νιώθει ο κόσμος πώς είναι να είσαι μεθυσμένος πολύ πιο γρήγορα κι αποφεύγοντας όλες τις δυσάρεστες συνέπειες,

που προκαλεί ο γνωστός και πατροπαράδοτος τρόπος.

Με τη γνώση ότι ένα ποτό έχει περίπου 40 με 60 ml αλκοόλ, οι επιστήμονες λένε ότι υπό κανονικές συνθήκες θα χρειάζονταν χιλιάδες σπρέι για να δώσουν την ίδια αίσθηση.

Το Wahh Quantum Sensations θα διατεθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά στην τιμή των 20 Ευρώ και η κάθε κάψουλα «μεταφράζεται» σε 21 ψεκάσματα.

Όμως αξίζει να σημειωθεί, ότι οι καταναλωτές είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί κι εκφράζουν φόβους για τις αρνητικές συνέπειες, που θα μπορούσε να έχει η παραπάνω εφεύρεση τόσο εξ αιτίας της ίδιας της φύσης, όσο και με το ενδεχόμενο να πέσει στα χέρια ατόμων, που αντιμετωπίζουν ούτως ή άλλως προβλήματα με το αλκοόλ ή θέλουν να το χρησιμοποιήσουν με δόλιο σκοπό.

Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα