Τα βραβεία για τους κορυφαίους

Απονεμήθηκαν χθες το βράδυ τα βραβεία «Nova Superleague 2012» για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λικ που περιελάμβανε τον πρώτο σκόρερ, το ομορφότερο γκολ, την καλύτερη ασίστ, την απόκρουση, τη δήλωση, τον προπονητή και την ομάδα της χρονιάς.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Κέβιν Μιραλάς

παρέλαβε τη διάκριση για τον "πρώτο σκόρερ" της χρονιάς με 20 γκολ.

Συμπαίκτης του Βέλγου ήταν αυτός που κέρδισε το βραβείο του "ομορφότερο γκολ", κα ήταν το τέρμα του Γιάννη Φετφατζίδη στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον τον Ατρόμητο…

Ο Κλάους Αθανασιάδης του ΠΑΟΚ έγινε αποδέκτης της "ασιστ της χρονιάς" από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στο ματς με τον Πανιώνιο, με τον Πορτογάλο να παίρνει το εν λόγω βραβείο.

Ο Στέφανο Καπίνο του Παναθηναϊκού πήρε το βραβείο για την "απόκρουση της χρονιάς", στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος με τις σπουδαίες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ξάνθης, αναδείχθηκε ο "rookie της χρονιάς".

Το «βραβείο Fair Play» απονεμήθηκε στην ομάδα του Παναιτωλικού, για την υποδοχή και τη φιλοξενία όλων των αντίπαλων ομάδων στο γήπεδο του Αγρινίου.

Ο χαφ του Παναθηναϊκού Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος απέσπασε το βραβείο για την «καλύτερη δήλωση» στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τη SKODA Ξάνθη. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Μου έλειπε πολύ το παιχνίδι, δεν έβλεπα τη στιγμή όχι μόνο να παίξω, αλλά και να κάνω προπόνηση. Περίμενα με ανυπομονησία και δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα για έναν παίκτη να επιστρέφει από τραυματισμό και να επανέρχεται στην ομάδα με την αγάπη όλων. Για μένα αυτό ήταν σημαντικό».

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Φερνάντο Σάντος βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παραλαμβάνοντας το βραβείο του απ’ τον παλαίμαχο άσο και συμπατριώτη του, Ρούι Κόστα.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε αναδείχθηκε «προπονητής της χρονιάς», ενώ η κορυφαία ομάδα θα αποτελούνταν (σύμφωνα με την ψηφοφορία) από τους:

Μέγερι, Ιτάνζ, Μέλμπεργκ, Μπουμσόνγκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γεωργέας, Λίνο, Μανιάτης, Σουμπίνιο, Πάμπλο Γκαρσία, Αμπντούν, Ναβάρο, Φατί, Μιραλάς, Παπουλής, Μήτρογλου, Λέτο και Τζεμπούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα