Michael Douglas: Δεν είχα καρκίνο στο λάρυγγα

Ψέματα είπε για το ότι έπασχε από καρκίνο στο λάρυγγα είπε ο δημοφιλής ηθοποιός του Hollywood Michael Douglas, ο οποίος το καλοκαίρι του 2010 είχε «ταράξει τα νερά» με αυτήν του την παραδοχή.

Μάλιστα, η νέα δήλωσή του πρόσφατα πως έπασχε από καρκίνο του λάρυγγα λόγω του στοματικού σεξ προκάλεσε θύελλα σχολίων και

αντιδράσεων.

Όπως αποκάλυψε όμως τώρα ο καρκίνος δεν τον χτύπησε στον λάρυγγα, αλλά στην γλώσσα και είπε ψέματα κατόπιν προτροπής του ίδιου του γιατρού του.

«"Αυτό (η διάγνωση) συνέβη λίγο πριν ξεκινήσω παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση του 'Wall Street: Money Never Sleeps'. Δεν υπήρχε περίπτωση να ακυρώσουμε την περιοδεία λέγοντας ότι δεν νιώθω καλά, έτσι αρχικά αποφάσισα να ανακοινώσω ότι πάσχω από καρκίνο, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες», είπε ο Douglas.

Όμως ο χειρουργός του είχε μια άλλη πρόταση: «Μου πρότεινε να πούμε ότι έχω καρκίνο στον λάρυγγα. 'Γιατί;', θέλησα να μάθω. 'Αν πράγματι θέλεις να μάθεις γιατί', μου είπε, 'να ξέρεις πως αν χρειαστεί να χειρουργηθείς, το θέαμα δεν θα είναι όμορφο. Θα χάσεις τμήμα του σαγονιού και της γλώσσας σου'. Έτσι, συμφώνησα», εξήγησε ο χολιγουντιανός σταρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα