ПАОК говорит на русском!

Από σήμερα το μεσημέρι η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μεταφρασμένη και στα ρωσικά και αυτό το γεγονός πέρα από φυσιολογικό λόγω της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη, δίνει τη δυνατότητα σε πολύ κόσμο εκτός Ελλάδας να ενημερώνεται για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ αναπτύσσεται με γρήγορους

ρυθμούς. Ο σύλλογος αποκτά όλο και περισσότερους φίλους και υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο. Δεδομένων των ισχυρών ιστορικών δεσμών ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία, των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και του γεγονότος ότι πολλά στοιχεία της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ συνδέονται με τη Ρωσία, η ομάδα ξεκινάει τη ρωσική έκδοση της επίσημης ιστοσελίδας της.

Από σήμερα το www.paokfc.gr μιλάει και ρωσικά! Όλες οι ειδήσεις, τα αφιερώματα, οι πληροφορίες για την αγαπημένη μας ομάδα θα μεταφέρονται την ίδια στιγμή στους πολυπληθείς ρωσόφωνους φίλους του ΠΑΟΚ. Έχουμε αποφασίσει να δημοσιοποιήσουμε τη ρωσική έκδοση σε μια πρόωρη μορφή, η οποία πάντως θα συμπληρώνεται, θα ενημερώνεται και θα αναπτύσσεται σε καθημερινή βάση.

Σας παρακαλούμε να μας συγχωρήσετε εκ των προτέρων για τυχόν λάθη και παραλείψεις, ενώ θα χαρούμε για τις όποιες παρατηρήσεις και συμβουλές τις οποίες μπορείτε να στέλνετε στο [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα