Everalbum: Κάνει απεριόριστο το «save» των photo σας!

Μήπως δεν έχετε αρκετό χώρο για την αποθήκευση των φωτογραφιών σας;

Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα apps για το 2015. Το Everalbum διατίθεται δωρεάν στο Google Play και δεν αφήνει παραπονεμένους τους χρήστες που δεν έχουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο στο Android τους. Με άλλα λόγια, θα σας κάνει να ξεχάσετε το «delete» των αρχείων σας προκειμένου να αποκτήσετε περισσότερη μνήμη

στο κινητό.

Ειδικότερα, η εφαρμογή σας επιτρέπει να αποθηκεύετε απεριόριστες ποσότητες εικόνων – βίντεο και να τα οργανώνετε χωρίς κόπο. Αποτελεί έναν ισχυρό αντίπαλο του Dropbox και προστατεύει τις φωτογραφίες σας, ειδικά εάν ανησυχείτε ότι θα τις χάσετε π.χ. με την πιθανή κλοπή του κινητού.

Στην ουσία, το Everalbum δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών και των βίντεό σας, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Έτσι, η εισαγωγή των photos σας στο Facebook, το Instagram και το Google Photos γίνεται ακόμα πιο εύκολη, ενώ ο χώρος στη συσκευή σας απελευθερώνεται μέσα από μερικά «κλικ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες σας είναι πάντα ιδιωτικές μέχρι να αποφασίσετε να τις μοιραστείτε στα social media.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.everalbum.com/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.everalbum.everalbumapp

Keywords
Τυχαία Θέματα