True Key by Intel Security: Πλέον εσείς είστε οι κωδικοί σας!

Ξεχάστε τους κλασσικούς κωδικούς στο Android.

Η εφαρμογή True Key καταργεί την απομνημόνευση κωδικών πρόσβασης και σας επιτρέπει την άμεση σύνδεση στους αγαπημένους ιστότοπους. Η δική σας θυρίδα κωδικών πρόσβασης: Μπορείτε να συγχρονίσετε το προφίλ σας True Key με το τηλέφωνό σας, το tablet και τον υπολογιστή και να απολαύσετε περισσότερο έλεγχο στην ψηφιακή σας ταυτότητα.

Απλή, άμεση πρόσβαση

-Ξεκλειδώστε

την εφαρμογή True Key με την εικόνα του προσώπου σας, χρησιμοποιώντας τη Σύνδεση με το πρόσωπο. Όταν ανοίξετε το προφίλ σας True Key, εκείνο σας βοηθάει να πάτε οπουδήποτε, ακόμα πιο γρήγορα.
-Απολαύστε άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές, στους ιστότοπους και στις συσκευές
-Αποθηκεύστε και συμπληρώστε αυτόματα τα στοιχεία σύνδεσής σας – Χωρίς πληκτρολόγηση ή απομνημόνευση
-Συγχρονίστε με όλες τις συσκευές και έχετε διαθέσιμες τις πληροφορίες παντού
-Χρησιμοποιήστε ταυτοποίηση με 2η συσκευή ως πρόσθετη ασφάλεια όταν συνδέεστε – Για επιβεβαίωση, απλώς σύρετε την ειδοποίηση στη 2η συσκευή σας

Το πλεονέκτημα Intel Security

Είστε ασφαλής με το Intel Security. Δεν κοινοποιούμε ή πουλάμε τα δεδομένα σας που είναι αποθηκευμένα στην εφαρμογή True Key. Απλώς τα διατηρούμε ασφαλή. Εσείς έχετε τον έλεγχο των προσωπικών στοιχείων σας. Όπως πρέπει να είναι.

Μαζί σας, όπου κι αν είστε

Αξιοποιήστε πλήρως την εφαρμογή True Key και κατεβάστε την σε όλες τις συσκευές σας και τα προγράμματα περιήγησης. Τα δεδομένα σας συγχρονίζονται αυτόματα, ώστε να έχετε τις πληροφορίες όποτε τις χρειάζεστε.

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truekey.android

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.truekey.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα