TomTom MyDrive: Μάθετε live την κίνηση στους δρόμους

Έχετε συσκευή GPS TomTom; Κατεβάστε το MyDrive στο Android σας!

Για πρώτη φορά, οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή τους για να λάβουν πληροφορίες κίνησης σε πραγματικό χρόνο, να σχεδιάσουν διαδρομές και να στείλουν προορισμούς στην συσκευή TomTom GO ή Rider, προτού μπουν στο αυτοκίνητο ή ανέβουν στη μηχανή τους.

Τα

κυριότερα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τα εξής:

-Ορίστε τον προορισμό σας προτού μπείτε στο αυτοκίνητο: Βρείτε και στείλτε εύκολα προορισμούς από το smartphone ή το tablet στη συσκευή TomTom.
-Ενημερωθείτε προτού ξεκινήσετε: Δείτε πληροφορίες κίνησης σε πραγματικό χρόνο, για να ξέρετε πότε πρέπει να αναχωρήσετε.
-Εξατομικεύστε το χάρτη σας: Προσθέστε εύκολα αγαπημένους προορισμούς οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Οποιεσδήποτε αλλαγές κάνετε στους προορισμούς ή στα αγαπημένα σας στο MyDrive, αποστέλλονται αμέσως στη συσκευή TomTom. Επιπλέον, ένα από τα νέα στοιχεία του GPS app είναι η ενοποίηση με τις επαφές σας, ώστε να βρίσκετε και να πλοηγήστε σε διευθύνσεις που είναι αποθηκευμένες στη λίστα επαφών του Android σας.

Για να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή, θα πρέπει να διαθέτετε συμβατή συσκευή TomTom. Αυτή η εφαρμογή δεν παρέχει πλοήγηση με οδηγίες αλλαγής κατευθύνσεων.

Οι ακόλουθες συσκευές TomTom είναι συμβατές:
TomTom GO: GO 40 / 50 / 60 / 400 / 500 / 510 / 600 / 610 / 5000 / 5100 / 6000 / 6100
TomTom Rider: Rider 40 / 400

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.tomtom.com/en_gr/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomtom.mydrive.eu&hl=el

Keywords
Τυχαία Θέματα