Το αεροπλανάκι έγινε μπούμερανγκ και την έστειλε στο νοσοκομείο [βίντεο]

Εμείς οι Έλληνες έχουμε πολλές σοφές φράσεις που τις πήραμε ως κληροδότημα από τους παλαιότερους. Φράσεις που βγήκαν από συγκεκριμένες καταστάσεις κι από τότε χαρακτηρίζουν κάθε μία που ομοιάζει στην πατρική. Για την κοπέλα του βίντεο υπάρχει μία πολύ εύστοχη: οτιδήποτε φεύγει από το χέρι σου δεν μπορείς να το ελέγξεις. Κι αυτό γιατί από το χέρι σου μέχρι το σημείο προορισμού παρεμβάλλονται αστάθμητοι παράγοντες.

Ο βασικότερος και πιο αδάμαστος είναι ο Στρατηγός Άνεμος, που τον έχουμε δει μέχρι και να προκαλεί το πιο κουλό αυτογκόλ, όταν μετά από διώξιμο προς την αντίπαλη εστία

η μπάλα παίρνει ανάποδες στροφές και καταλήγει στην εστία της ομάδας του αμυντικού. Αυτή τη φορά δεν μπήκε αυτογκόλ, αλλά θα μπορούσες να το πεις κι έτσι.

Μια κοπέλα είχε πάει σε ένα πάρκο με τον φίλο της και είχε πάρει μαζί της ένα χάρτινο αεροπλανάκι που είχαν φτιάξει, με σκοπό να το πετάξει και να δει που θα φτάσει.

Το αεροπλανάκι δεν ήταν αμελητέο σε μέγεθος και όταν η κοπέλα το έριξε ψηλά, εκείνο πήγε προς τα πάνω, γύρισε και της επιτέθηκε από την πίσω πλευρά, με αποτέλεσμα να σκάσει στα μούτρα της. Λες και κάποιο αόρατο χέρι το κυρίευσε και το κατεύθυνε πάνω της...

The post Το αεροπλανάκι έγινε μπούμερανγκ και την έστειλε στο νοσοκομείο [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα