Γεύσεις Μεσογείου στην καρδιά της Αθήνας! Το «The Parliament» σε αποπλανεί με κάθε του πιάτο εδώ και 25 χρόνια

Με ιστορία πολλών δεκαετιών και με μενού πλούσιο σε γεύσεις και αρώματα της Μεσογείου, το εστιατόριο «The Parliament» του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες με θέα στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης.

Ο σεφ Νίκος Γιαννόπουλος, που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια πορείας στις κουζίνες του NJV Athens Plaza,

με επιρροές από τη γαλλική και τη μεσογειακή κουζίνα, εμπνέεται από τα αρώματα της Ελλάδας και δημιουργεί εκλεκτά πιάτα.

Προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και αγνές πρώτες ύλες, παραδοσιακές συνταγές ιδωμένες με μια σύγχρονη ματιά, δροσερές σαλάτες, ανάλαφρα ορεκτικά και γευστικά πιάτα συμβάλλουν σε μια απολαυστική εμπειρία μέσα στο κομψό και φιλόξενο περιβάλλον του εστιατορίου.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ο επίλογος γράφεται με τις γλυκές προτάσεις που υπογράφει η ομάδα του ξενοδοχείου σε συνεργασία με τον Chef Pâtissier Διονύση Αλέρτα. Ελαφρά και φίνα γλυκά γεννιούνται μέσα από κλασικούς αλλά και πρωτότυπους συνδυασμούς φρέσκων και ποιοτικών υλικών με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Info

Βασιλέως Γεωργίου 2, Τηλ.: 2103352400

The post Γεύσεις Μεσογείου στην καρδιά της Αθήνας! Το «The Parliament» σε αποπλανεί με κάθε του πιάτο εδώ και 25 χρόνια appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα