Συνεργάτης «σφάζει» τη Μενεγάκη: «Κρίμα που δεν αναβάθμισε την εικόνα της»

Όλα αυτά τα χρόνια που η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής σόουμπιζ και της τηλεοπτικής επιτυχίας, φρόντιζε να κρατάει δίπλα της τους ανθρώπους που την είχαν βοηθήσει με τη δουλειά της να φέρνει το αποτέλεσμα που ήθελε.

Υπάρχουν 4-5 συγκεκριμένοι άνθρωποι που δεν θα τους άλλαζε για τίποτα. Ανάμεσα τους ο Γιώργος Ασημινάκης, ο άνθρωπος που έγινε συνώνυμος του floor manager, ο άνθρωπος που επιλέγουν

όλοι οι καταξιωμένοι παρουσιαστές.

Ο στενός συνεργάτης της Ελένης έχει ζήσει την ελληνική ιδιωτική τηλεόραση από τα γεννοφάσκια της και μίλησε στο Oneman.gr και τον Κωνσταντίνο Αμπατζή για αυτά που παρατηρεί και για το πώς έχει εκφυλιστεί το μέσο.

Πρώτα αποκάλυψε αυτό που θα ήθελε για την Ελένη:

«Χαιρόμουν πάντα να συνεργάζομαι με επαγγελματίες και ανθρώπους που άκουγαν αυτά που είχες να τους πεις. Όπως και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δικαίως είναι πρώτη σε αυτό που κάνει και είναι κρίμα που δεν ανέλαβε και κάποια άλλα μεγάλα πρότζεκτ για να μπορέσει να αναβαθμίσει την εικόνα της.

Χαιρόμουν και χαίρομαι να δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους. Σήμερα στα περισσότερα πρότζεκτ δουλεύω σαν ρομπότ. Πηγαίνω, κάνω τη δουλειά μου, παίρνω τα λεφτά για να μπορέσω να ζήσω και φεύγω».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Συνεργάτης «σφάζει» τη Μενεγάκη: «Κρίμα που δεν αναβάθμισε την εικόνα της» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα