Σοβαρός τραυματισμός του Αντώνη Ρέμου στα γυρίσματα του εορταστικού του Ant1 – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο [βίντεο]

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Αντώνης Ρέμος το βράδυ της Τρίτης μετά από σοβαρό τραυματισμό του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του εορταστικού προγράμματος του Ant1.

Όπως μας είχαν ενημερώσει ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με μεγάλη χαρά κι ανυπομονησία ο γνωστός τραγουδιστής θα ήταν καλεσμένος στα γυρίσματα του πρωτοχρονιάτικου εορταστικού προγράμματος της εκπομπής τους, της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν

την Τρίτη.

Όμως, όσα δεν φέρνει ένας χρόνος τα φέρνει μια στιγμή και παρά το γεγονός, ότι το κλίμα ήταν εορταστικό και όλοι ήταν ευδιάθετοι γρήγορα το σκηνικό ανετράπη. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο τραγουδιστής τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στο πλευρό του βρέθηκε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή περιέγραψε το δυσάρεστο συμβάν δηλώνοντας πόσο πολύ σοκαρίστηκε: «Έχει πρηστεί πολύ το μάτι και έχει κοκκινίσει. Το μεσημέρι θα μάθουμε αν ο τραυματισμός είναι μη αναστρέψιμος... Ήταν σοκαριστικό αυτό που ζήσαμε εδώ περίπου 200 άτομα. Ελπίζω να μην συμβεί σε κανέναν».

Αργότερα και η Φαίη συζητώντας το με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είπε: «Τι ήταν κι αυτό, όλα μπορούν να ανατραπούν στη στιγμή, από εκεί που δεν το περιμένεις. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά».

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Σοβαρός τραυματισμός του Αντώνη Ρέμου στα γυρίσματα του εορταστικού του Ant1 – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα