Στιούαρτ-Πάτινσον : το τέλος μιας σχέσης

18:42 7/9/2012 - Πηγή: KoolNews
Η Κρίστεν Στιούαρτ έκανε χθες την πρώτη της  επίσημη δημόσια εμφάνιση, μετά το σκάνδαλο που έγινε γνωστό  ως «επεισοδιακό-κέρατο- με- γνωστό- και – παντρεμένο-σκηνοθέτη». Εμφανίστηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο, όπου συμμετέχει το νέο της φιλμ «Οn the Road». Φυσικά, ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν ήταν πουθενά τριγύρω.

Παρά την φανερή αμηχανία της, η Στιούαρτ – υπέρκομψη μέσα σε ένα στενό, αποκαλυπτικό φόρεμα από δαντέλα του Zουχάρ Μουράντ, διακοσμημένο

με λουλούδια – έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους fans της, που της φώναζαν λόγια συμπαράστασης.

Μερικές χιλιάδες χιλιόμετα μακριά, στο Λος Άντζελες, ο Ρόμπερτ Πάτινσον, χαλαρός και κεφάτος, ανέβαινε μαζί με συμπρωταγωνιστές του στο Twilight saga, στη σκηνή των MAD Video Awards, στο Staples Center.

Το «Breaking Dawn : Part 2», θα κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου και όλοι, πιστοί αναγνώστες  και θαυμαστές της σειράς «Twilight» κοντανασαίνουν με ανυπομονησία.

Το MTV όμως και τα Video Music Awards 2012 είχαν χθες μια έκπληξη για κείνους. Χάρισαν στο κοινό το τελευταίο πρόμο- τρέιλερ της ταινίας «Βreaking Dawn: Part 2» ένα φιλμάκι με σκηνές από το γκραν φινάλε : την αναμέτρηση τoυ Έντουαρντ, της Μπέλλα και του «στρατού» τους με την οικογένεια των «κακών» Βολτούρι.

«Νόμιζα πως όλα είχα τελειώσει και πως θα ήμουν ασφαλής για πάντα» ακούγεται να λέει η Kρίστεν- Μπέλλα σε κάποιο σημείο του τρέιλερ. «Τελικά, το «για πάντα», δεν ήταν τόσο πολύ όσο έλπιζα». Πράγμα, που σίγουρα ισχύει για τον έρωτα – τουλάχιστον στη ζωή…

Δείτε το νέο τρέιλερ:

Keywords
Τυχαία Θέματα