Ποιοι είναι οι «άγγελοι του Ομπάμα» ;

14:52 7/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Τις λένε «άγγελους του Ομπάμα», είναι όμορφες, σέξι και υπερβολικά διάσημες. Ήταν τα αστέρια που έλαμψαν στο Συνέδριο των Δημοκρατικών – κάτι σαν το αντίβαρο στον Κλίντ –megastar – Ιστγουντ, που κουβάλησε ο Ρόμνεϊ για να τραβήξει τους Ρεπουμπλικάνους.  

Χθες βράδυ, πριν τη λήξη του Συνεδρίου η «Νοικοκυρά σε απόγνωση» Εύα Λονγκόρια απευθύνθηκε στο πλήθος που είχε πλημμυρίσει την Time Warner Cable Arena με ένα λόγοπου στόχευε

στην καρδιά του Αμερικάνικου Ονείρου.

 Η Λονγκόρια είπε πως πάλεψε να βγάλει χρήματα ώστε να μπορέσει να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο και «όπως αρκετοί από σας, έκανα ό,τι χρειαζόταν και τέσσερα χρόνια αργότερα κατάφερα να πάρω το πτυχίο μου». Ο Oμπάμα πρόσθεσε «καταλαβαίνει αυτόν τον αγώνα, ενώ ο Μιτ Ρόμνεϊ, θέλει να μας γυρίσει πάλι στο χθες». Η Λονγκόρια μίλησε και για τη φορολογική πολιτική του Ρόμνεϊ, λέγοντας πως «η Εύα Λονγκόρια που δούλευε στα Wendy’s, φτιάχνοντας μπέργκερς, χρειαζόταν μια φορολογική ελάφρυνση. Η Εύα Λονγκόρια που δουλεύει στο σινεμά και γυρίζει ταινίες δεν τη χρειάζεται». Η Σκάρλετ Γιόχανσον, που ανέβηκε επίσης στο βήμα ανέφερε πως στις τελευταίες εκλογές, ψήφισαν λιγότεροι από τους μισούς Αμερικανούς στις ηλικίες 18-24, και παρακάλεσε τους νέους να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν «ώστε να ακουστεί η δική σας φωνή».

Πίσω από τους «αγγέλους του Ομπάμα», στοιχίζεται μια πλειάδα ηθοποιών και celebrities, που έχουν εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξή τους στον υποψήφιο πρόεδρο των Δημοκρατικών. Πολλοί απ’αυτούς έδωσαν το παρών και στο Συνέδριο, όπως ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζεφ Μπρίτζες και ο αδελφός του ο Μπο, η Άσλεϊ Τζαντ (που συμμετείχει ως σύνεδρος από το Τενεσί), η Βαϊόλα Ντέιβις, ο Τζον Λεγκουϊζιάμο, η Πατρίσια Αρκέτ, ο Τιμ Ντέιλι, ο Τόνι Σαλχούμπ («Ντετέκτιβ Μονκ) και τραγουδιστές όπως ο Τζέιμς Τέιλορ, οι Earth, Wind and Fire, οι Foo Fighters και ο Μάρκ Άντονι, που έκλεισε, μάλιστα το Συνέδριο, τραγουδώντας συγκλονιστικά τον αμερικάνικο εθνικό ύμνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα